הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 10-07-06, 11:18   # 1
alex
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל alex

alex לא מחובר  

נענע ועיתונות אין קשר

אני לא נוהג לקרוא מאמרים בנענע, או לגלוש בפורטל המתנשא, אבל מאחרו וידיד ביקש שאקרא, קראתי את הכתבה הבאה, ורצתי להשאב את תשומת לבכם לשטויות שכותבים:
http://news.nana.co.il/Article/?Arti...382305&sid=126

מי שצפה בחדשות יודע שכל מה שרשום שם שטויות במיץ עגבניות, ומה שמוכיח את הטענה שלי שאין שום קשר בין נענע לעיתונות.
שר האוצר אומנם אמר את הדברים האלו, אבל לא בנימה שהוצג שם ובטח שלא בכוונה לזלזל בה, משום מה נענע שכחו לציין ששר האוצר דן בבעיה שלה במליא של הכנסת, יפגש איתה בשבוע הבא בלשכה שלו.

ציטוט:
נמאס כבר מהפגיעה הגורפת באחת מהקהילות החשובות ביותר במדינת ישראל
פגיעה במרוקאים? אם כבר פוגעים במישהו אז המרוקאים בעצמם - ואם הם כל כך מסכנים שכל היום רק פוגעים בהם , למה להם לבקש עזרה מכתב בדימונה.

ציטוט:
רגע מעבירה בך גברת סוויסה צמרמורת ואמפטיה גדולה לאישה מכובדת, רהוטה, פנסיונרית עשוקה, סבתא. ומה עושה הגביר, שר האוצר לעיני כל עם ישראל? מחזיק את ידיה של גברת חסיבה, וכך אומר שר האוצר של מדינת ישראל לגברת חסיבה: "את מרוקאית, אז תביאי משהו מרוקאי טוב למשרד". אם לא הייתי רואה זאת בעיני, לא הייתי מאמין.
גם כאן משום מה נשכח הצחוק שנשמע הן מהגברת החביבה והן משר האוצר.

אולי המפשט לא היה במקום, ואולי הניסול היה מוטעה אבל למה מערכת נענע שוכחת מכל השיחה ומתמקדת במשפט אחת, יתרה מכך תגובתה של אותה גברת לנאמר בכלל לא מוזכר.

ציטוט:
התופעה הזו של התנשאות, יוהרה וכוחניות כלפי העדה המרוקאית מתחילה להימאס עלי. נמאסה עלי התופעה החוזרת ונשנית של פגיעה גורפת באחת מהקהילות החשובות ביותר במדינת ישראל, קהילה שרבים מאתנו גאים בה יום יום, מיום לידתנו, אבל נרמסה לאורך שנים. המוסיקה של עמיר בניון מזכירה לטומי לפיד את רחובות ג'נין (זכותו של לפיד לשמוע את ווגנר); הירשזון רוצה שיביאו לו למשרד אוכל מרוקאי טוב, כי הוא האדון והגביר שצריכים להעלות לו מנחה ותשורה. כל זה קורה לנו בגלל "שתיקת הכבשים" של המרוקאים, שתיקה ארוכת שנים שמביאה עלינו את ה"הירשנזונים" וה"טומי לפידים" למיניהם להגיע בחג המימונה "לדימונה", למלא את קיבתם בחזירות במיטב המטעמים המרוקאיים, תוך ניצול בוטה של אורחות החיים והכנסת האורחים שלנו, המרוקאיים.
מי שפוגע אז דבר הראשון המרוקאים, מי שנפגע זה כל השאר. אפשר לחשוב מהקטע ה זה שהמרוקאים מקופחים עד אין ספור וששונאים אותם פה, מעניין למה ה"עיתונאי" לא הזכיר את הדרך בה מתייחסים לרוסים פה או לדעות הקדמות על אלה שגרים בהרצליה ועוד... ועוד..
אולי אם המרוקאים היו פחות צעקנים ופחות וולגרים בהתנהגות שלהם אולי היחס היה פחות שונה.

אני לא הבנתי את המטרה של המאמר הזה אולי להשיג את האשכנזים כמתנשאים אולי אל , דבר אחד ברור עוד סיבה למה לא לקרוא כתובות בנענע.

מומלץ לקרוא תגובות מספר: 4 , 6 , 7 , 8 , 10 , 11

Last edited by alex; 10-07-06 at 11:30..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום