![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
ביקורות על יאיר(לינוקס סרב)
אני לקוח שלהם כבר חודש שני(תוקן) עם שרת של סורס, אני ממש לא מרוצה מהשירות שלהם, ומהשרת.
השרת נופל אחת לשבוע, ויאיר או אלעד בחיים לא זמינים בזמן הDOWNTIME, לפעמים השרת מושבת ימים ולילות, ובחיים לא תקבלו את הפיצוי שהם מציעים באתר(גם אם כן אז ממש סימלי). יש מלא בעיות אם השרת ולא פעם הייתי צריך לחכות מעל 12 שעות שהם יסדרו לי משהו אחד. או שהם פשוט לא עונים כשאני מתקשר לברר איך הם מתקדמים אם הבעיה שלי... היום נפל לי הונט באמצע משחק חשוב מול Warranty Gaming, מה שדפק לנו תמשחק, מ 7-1 הם עשו לנו 8-7. ואז במחצית נמאס להם לחכות אז הם יצאו(שרת שלהם- מזל). התקשרתי איזה 5 פעם עד שענו לי(יום שבת, אז בסדר), אועד אמר שהוא מסדר את הבעיה שלי כמה דקות, מאז עברו כבר שעתיים, אני מנסה להתקשר לברר מה קורה, לא עונים לי. אין להם רישיון לונט 2.3, ו2.1 זה מזה מאפען, גם אי אפשר להתקין שום מוד נורמלי על השרת AUTO BAN הפיל תשרת כל חמש דקות שיש שחקנים בשרת(על השעון). היה איזה פעם שיאיר סתם שינה לי את הסיסמא לftp בלי שאני אדע, כשהוא היה בחו"ל, ואני גיליתי את הסיסמא החדשה רק אחרי שבועיים, כשאני שואל אותו למה הוא שינה תסיסמא הוא עושה לי שזה לא חשוב. ו"כל מה שאני צריך לדעת זה שזאת הסיסמא החדשה". קניתי מהם גם BNC שקורס גל שנייה. אנשים בLINUXSERV אין רמה, שימו עוד 20 שקל קנו מבני, עדיף, הכל עובד חלק, יש ונט נורמאלי, ואין DOWNTIME. עריכה: עכשיו גם ניתקו את הטלפון, קיצר נשארתי בלי ונט. גם השרת עכשיו לא עובד... ככה כל שבוע, חודש הבא: BENI HERE I COME. Last edited by HellgY; 15-07-06 at 20:10.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|