הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 04-08-06, 21:21   # 11
Bla123Bla
חבר פורום

מיני פרופיל

Bla123Bla לא מחובר  

ציטוט:
גם אני מת להיות שם, מחר אני הולך לבקר את בן דוד שלי שנמצא שם, אבל אני מת להיות שם מבחינה צבאית
ציטוט:
מת להיות שם, אבל הגיוס שלי עוד רחוק (בשנה הבאה).
ברור שלכולנו יש מוטיבציה ללכת ולהגן על המדינה, אבל תאמין לי שאף אחד לא באמת רוצה להיות בלבנון. אני עכשיו ממש בלחץ מלקבל צו 8 ללבנון, אישית אני "מעדיף" לחימה בשטחים (מה שאני רגיל אליו מתקופת הצבא). שתהיו בסיטואציה של לחימה תכירו האדרנלין שזורם ואיתו באות דפיקות הלב שאפשר לשמוע מקילומטרים והלחץ העצום. אין ספק שזו חוויה (השירות הצבאי) ותחושת סיפוק עצומה מגיעה לאחר לחימה (במידה והכל הלך טוב), אך מצד שני זה עוצר את החיים של המשפחה, גורם לך לפחד די גדול (מי שלא מפחד- שקרן/משוגע), צריך לזכור שבכל זאת זו סיטואציה שבאמת יש חשש לחיים של כל חייל וחייל.

אני (וגם אני אמרתי אני מת להיות כאן וכאן) ממליץ לכם לצפות לשירות קרבי רגוע בלי כניסות מאסיביות לשטח האוייב. מצב כזה אומר שאף חייל לא מסכן את חייו ושמצב המדינה טוב (אין לחימה שפוגעת בחיי האזרחים ובמצב הכלכלי וכו...).

ציטוט:
תחושת בטן.......
צהל הולך ליכנס בהם חזק!!!!!אבל משהו חזק!!!!!!!!!
מה שנכון נכון, רק חבל שזה קרב שידוע מראש שהולכות להיות אבדות עצומות (חייל אחד הוא אבדה עצומה).

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום