הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 19-08-06, 16:41   # 28
WiseStyle
חבר מתקדם

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל WiseStyle

WiseStyle לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי stav49
תגיד לי על איזה שטויות אתה מדבר? זה שקיללתי אותך נכון, כי זה מגיע לך, אתה לא תבוא אלי תבזבז לי שבוע וחצי ותצא נקי כי לא "התחייבת על שום חוזה" אז זה מראה בידיוק מה הרמה שלך!

רגע רגע, פעם ראשונה ויתרת על המחיר? אתה רוצה שאני יראה פה לכולם איזה מעצב שפל אתה?!
אני חיפשתי מעצב לאתר אחד שאני עוזר בו, מנהל האתר הוא מתכנת והוא אדם די מבוגר ולא כמוכם שכל היום מסתובב בפורומים כאלו ומבין במחירים ובדברים כאלו, יש לו עבודה, האתר אינטרנט שלו זה ממש תחביב!
אז הסכמת ב-150 שקל, ולכן בחרתי בך(לא שהיו מעצבים אחרים שחופשי הסכימו רק תמורת 200 שקל!) וזה לא גם שאני משלם, פשוט לא רציתי לתת לו בכזה יקר כי זה לא נעים כי הוא זה שמשלם!
אז ככה, לאחר שהסכמתי ב-150 שקל, באת אליו, והבנת שהוא לא מבין גדול והקפצת את המחיר ל-320 שקל! במילה אחת - גנב חשבת שתפסת איזה פראייר אז הקפצת תמחיר ביותר מפי 2!

עכשיו נעבור לשקר השני שלך, עידכנת אותי? במה??? איזה עידכון?!
תוך כמה ימים הבאת לי תעיצוב, סבבה.
אחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב השני אתה בא אלי ואומר לי שאתה לא יכול לגמור אותו ומצטער, זה לעדכן אותי?!?! אחרי שבוע ולא אחרי יום יומיים? אז אל תבלבל במוח, כי שבוע וחצי ביבזתי עליך על עיצוב שבכלל אל סיימת אז אל תדבר שטויות לפני שאתה כותב אותם פה!

אין לך בושה?
מה זה "מגיע לך"?
אף אחד לא חייב לך כלום !
פעם הבא אתה רוצה עיצוב תהיה קציני , אל תבוא למישהו "יא בן זונה תענה לי"...
אם מישהו היה בא אליי עם גישה כזאת גם עם 10000 שקל הייתי אומר לו "ביי".
שלא נדבר על זה שלפי מה שהבנתי הבנאדם גר בצפון אז בזמן שאתה משחק אותה מסכן שעבדו אליו ויושב לך בנוחות במרכז / דרום הוא היה במקלט.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום