הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 01-09-06, 15:55   # 32
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

זו לא אשמתם הישירה, זו תוצאה ממעשיהם. כמובן שהם לא יכלו לדעת שזה יגיע למצב כזה לכן אי אפשר לכנות זאת אשמתם.
אולי הפעם היית צריך להשתמש ביכולת הפירוש שניתנה ליהודים. אם אתה רומז בצורה כלשהי שאני פרו נאצי או אנטישמי, אז הבושה כולה שלך.

לא אמרתי שאתה פרו נאצי או אנטישמי. אתה פשוט מטיל חלק מהאשמה עלינו. כמו שמאשימים נאנסת ב"מה היית צריכה להסתובב עם חולצת בטן".

ואז הולכים לעניין ההסתברות. אם תקח חוברות פלייבוי כמו שאמרת בטוח תמצא שם את שמך בצופן.
אך האם באותו מקום שתמצא את שמך תמצא גם את תאריך הלידה שלך? וגם את השם של ההורים שלך? ואת העיר שנולדת בה? אני לא חושב...

בטקסט בסדר גודל של התנ"ך אני אמצא דברים מעניינים. קצת לשחק עם הניסוח, קצת להתאים, וכן. אני אמצא דברים מעניינים. אז לא את הרחוב שבו אני גר - אז את הרחוב שבו פעם גרתי.

בתור ספקן אני יכול להביא לך את הדוגמא של חיפוש של המשיח שהיא יחסית מפורסמת...בתקופה שאני לא האמנתי היא הדהימה אותי וגרמה לנסות ולחפש את האמת. כאשר מחפשים שם משיח ומוצאים ויש משפט שמתחבר לביטוי (אות משותפת) שאומר למה אתה צריך לדעת את שמי אז...הסתברות שמה הסתברות. בעצם...גם אנחנו הסתברות אז בו נעזוב את זה.

די. עכשיו שיכנעת אותי. שאם יחפשו מילה בת ארבע אותיות על פני טקסט בן עשרות אלפי אותיות באיזה דילוג שרק רוצים קדימה אחורה ולצדדים יפלו על משפט כזה.

אבל בשביל מה אתה צריך להתווכח איתי? אני לא בנאדם בעל אמונה פרימיטיבית שלא יכול לקלוט את האמת? בשביל מה אתה מבזבז זמן בלהגיב לתגובותי? אז אתה יודע מה...ברגע שאתה תוכיח ב-100% שהדרך שלך נונה אני אוכיח ב-100% שהדרך שלי נכונה (ברור שאף אחד מאיתנו לא יגיע לרגע הזה).

אני לא מנסה להוכיח שהדרך שלי טובה, ולמען האמת לא איכפת לי באיזו דרך תלך. אני לא מחפש להנהיג ולגרום לאנשים שיבחרו בדרך שלי. הבעיה שלי היתה עם הבחור השני שהגיע לפה עם כל מיני משפטים כמו "הקדוש ברוך הוא יביא לכם בהפוכה". הוא רוצה להאמין? שיאמין. שיהיה בריא, ואני מאחל לו כל טוב. מה שצריך להביא בחשבון זה שבפורום הזה יש הרבה ילדים שיכולים בטעות להשתכנע מהדברים שלו.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום