הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 26-10-05, 11:50   # 26
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ColorEye
טל, אני לא מרגיש שום מחוייבות, העיצוב נקנה לפני שבועיים, ואני אצל ליאור כ4 חודשים (הכוונה מתאחסן : 2 שרתים איחסון, ושרת רדיו) כל אחד ודעתו, אולי לך לא מספק השירות שלו במקצוע, אבל אני מרוצה ממנו, מהשירות, מהתמיכה, ולכל מה שקשור.
נכון שהיו נפילות, ואמרתי את זה בתגובה הראשונה שלי, נכון שלוקח קצת זמן לסדר אותם, אבל תחשוב על המצב שליאור עומד בו, אם זה שיש לו עוד דברים וסידורים לעשות, נכון שפותחים חברה צריך לקחת אחריות ולדאוג להכל, אבל לפעמים יש דברים טיפה יותר חשובים (אם זה משפחה, חברה, חברים, לימודים..וכו') אם אתה חושב שהשירות שלך לא מתאים לו (ונראה לי שאתה לא ממש מתאים, כי אתה צריך Uptime יותר גבוהה ממה שלאליאור מספק) תבחר לך חברה אחרת, בכל מקרה לא נכנס לזה, אני רק אמרתי את דעתי, ואני מרוצה מהשירות ומהאיחסון שלו.
תודה ויום טוב.
אתה יודע מה אחי אחרי שקראתי את ההודעה שלך אתה צודק ברמה מסויימת כנראה שאתה מתפשר על איכות פחות ושהשרת יפול ליומיים ושיהיו המון בעיות בתיבת מייל ובעיות בשעון של השרת שהיו בעבר ועוד ועוד בעיות כנראה המחירים משתלמים לך ואתה מרוצה אז מצטער שחלקתי על דעותייך...
כי פה אני והלקוח הראשון מדברים על ארתים גדולים שאם הם נופלים ליותר מחצי יום זה כבר נורה אדומה...וכמו שאמרת אם לא מתאים לי אני אלך, וזה באמת מה שעשיתי אני מחכה שהחודש יגמר ואני עובר ברצון ובלב שקט ועם המון יאוש וצער ואכזבה מליאור לACTSERV
יום טוב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום