|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 13 | |
חסום
|
ציטוט:
אתמול אתה בעצמך אמרת שזה מעלה לך קבצים ל FTP , זאת אחרי שאב יאמר לי שהוא סידר את הבעיה . אבי עושה כמיטב יכולתו לעזור לי וללקוחות והיו לי הרבה פניות אתמול בנוגע לבעיות ה DNS בעיקר ולבעיה הטכנית שלך . בכל אופן טל , אני לא צריך את הרחמים שלך ואתה יכול לרחם עליי עד מחר . אני אמרתי מה שיש לי להגיד . מבחינתי האיחסון שלך למעלה עד הזמן שקבענו ומחובתי לדאוג שהכול יהיה כשורה . אני עיוור למציאות ? אני דווקא רואה טוב מאוד .. ואני רואה שאתה פשוט רק מחפש את הרע בכל העניין ואף פעם לא מנסה לראות כמה שבאמת ניסיתי לעזור ולתמוך וכמה שבאמת רצתי ועשיתי בשבילך . מה לעשות , לפעמים זה פשוט לא מספיק לאף אחד .. לפחות יש את SPOOKY , שהגיש עליי פה ביקורת לעניין ולא ביקורת של נקמה . הוא הגיש עליי ביקורת שקיבלתי אותה מכל הלב ובשיא הרצינות ואני לא מרפה ממנו עד שהאתר שלו יעבוד בכל הספקיות בעידכון ה DNS . התחלתי לעשות בשבילו שיחות לספקיות , להתווכח עם טכנאים ועוד הרבה דברים שאתה לא תדע . חבל שאתה לא מעריך שום דבר שעושים למענך וששום דבר אף פעם לא מספיק לך . אני לא צריך להוכיח לאף אחד פה , כמה שניסיתי לעזור ולתמוך . שיהיה לך המון בהצלחה עם LOADING . זה שהלכה לך המוטיבציה זו לא ממש אשמתי , למרות שאתה ממשיך להאשים אותי .. מוטיבציה טמונה באדם ולא תלויה באף מנהל חברת אחסון בעולם הזה . חבל שהמחשבה שלך כזו .. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|