הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > Domains - שמות מתחם

   
|!|

 
 
כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 06-12-06, 13:31   # 1
Asaf
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 36
הודעות: 242

Asaf לא מחובר  

רישום כתובות האתרים בישראל נפתח לספקי משנה - מהפכה !

עלות רישום כתובת אינטרנט ישראלית גבוהה מהמחירים במדינות רבות; ייתכן שתוזל בגלל התחרות

עד היום ניתן היה לרשום כתובת אינטרנט חדשה של אתר עם סיומת il רק באמצעות האתר של איגוד האינטרנט הישראלי, בעלות קבועה של 260 שקל לשנתיים. השבוע הכריז האיגוד על פתיחת סמכות הרישום גם לספקי משנה, חברות שיוכשרו לרשום כתובות חדשות.

תהליך רישום הכתובות עורר ביקורת רבה מצד בעלי אתרים, בעיקר בשל העובדה שניתן לרשום כתובת בחו"ל עם סיומות כמו com או org במחירים נמוכים בהרבה, החל מ-20 שקל לשנה.

איגוד האינטרנט תירץ בעבר את עמדתו בטיעון שבשל הכמות הנמוכה של כתובות חדשות (כיום רשומים כ-90 אלף אתרים עם סיומת il), הליך הרישום יקר יותר מאשר בחו"ל. עוד נטען כי בגרמניה ובמדינות אירופיות אחרות, המחיר גבוה אף יותר מהנהוג בישראל.

באתר האינטרנט של האיגוד מצוין שרק חברות וארגונים יכולים להיות מוסמכים לרישום אתרים חדשים, וכי יגבה סכום קבוע מכל הרשמים החדשים, שיקבעו בעצמם את המחיר הסופי לצרכן. איגוד האינטרנט לא פירסם את המחיר שיגבה בעצמו מכל רשם חדש שיוסמך על ידו, אך השאיפה היא שפתיחת התהליך לתחרות תוביל לירידה במחיר הגבוה של השירות.

THE MARKER
  Reply With Quote
 

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)
 


חוקי פירסום
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is מופעל
סמיילים הם מופעל
[IMG] קוד מופעל
קוד HTML מכובה

קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:55.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ