הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 10-12-06, 19:10   # 1
nanadav
הוסטסניון

מיני פרופיל

nanadav לא מחובר  

ביקורת על נ.יתנאל ח.ד ד.

שלום לכולם,
בתאריך 8/8/06 פניתי לחברת game-serv בקשר לרייסלר שרתי משחק.
אחד מהבעלים (המכונה בפורום ANWD) הביא לי הצעת מחיר והפנה אותי לנת-נאל ח דד, דיברתי עם נתנאל, נשמע כבחור סבבה, אמרתי להם שאני יחזיר להם תשובה בקשר לרייסלר.

אוקיי, בתאריך 18/9/06 הפקדתי לנתנאל את הכסף, מאז הכל התחיל להיות מוזר, לקח לנתנאל יומיים לענות לי לאחר שהפקדתי לו, הוא לא היה עונה כל היום, התירוץ שלו היה שהוא כל היום בעבודה והוא לא נמצא בבית, בקיצור הוא אמר לי לשלוח לו שם משתמש וסיסמא למייל וזה מה שעשיתי.
מאז אני מנסה לתפוס אותו באיסיקיו, מסנג'ר פעם ביומיים שלוש הוא מועיל בטובו לענות וכל פעם יש לו בעיות אחרות עם השרת, או שהפאנל עוד לא מוכן, הוא שהוא אומר שהפאנל לא יתאים לי וכו'...
אחרי זה התירוץ שלו היה שהאינטרנט שלו עושה בעיות והוא לא יכול להעלות את הקבצים של המשחק...

אחרי כמה ימים שאני מנסה לתפוס את נתנאל, הוא שולח לי הודעה באיסיקיו שהכל מוכן ושהוא שלח לי את הפרטים למייל, לאחר בדיקה שום מייל לא הגיע אליי.
אחרי זה דיברתי איתו בפלאפון, הוא אמר שהוא ישלח לי את הפרטים לפלאפון ב SMS, שוב, לא הגיע.
בקיצור, אני לא רוצה להמשיך את הפירוט על ה"בעיות" בשרת שלו.
לפני שבועיים הוא ביקש פרטים לדואר ואמר שהוא ישלח לי את הכסף, כמה ימים לאחר מכן הוא אמר שהוא שלח לי.
מעניין, הכסף עדיין לא הגיע.
בקיצור, רק רציתי שתדעו לא להתעסק עם הבן אדם (שם המשתמש שלו בפורום הוא: Nati_h).
חשוב להזכיר, שרכשתי את הרייסלר חברת Game-Serv הייתה קיימת, כך שהאחריות על המעשה היא גם של השותף השני (ANWD).
יום טוב לכולם, נדב.

Last edited by shev.com; 17-07-10 at 15:31..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום