![]() |
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
Amital, מעריך מה שאבי נתן ואני לא מתלונן לרגע ולא מנסה לתפוס אותו על כל מילה, על כל משפט יש תגובה.
אני שמח שהוא הציע משהו יותר גדול לקחת ולא יכלתי לקחת את זה, אני מצפה שהוא יבין את זה ויחזיק לפחות תשלום כלשהו כדי שאני אוכל לשלם לבן אדם שמאחסן אותי למרות שהוא חבר ולא דרש שקל. זה שהוא הציע לי חשבון יותר גדול על הכיפאק... לא יכולתי לקחת, החלטתי ללכת למקום אחר אני מצפה שהוא יבין שאין לי את האמצעים של לשלם עכשיו 100-200$ בחודש לשרת טוב עם תחזוקה והכל שיחזיק, אז החלטתי ללכת למקום אחר, שיקבל וינסה לעשות מקסימום להחזיק. הוא אפילו לא אמר "אני אבדוק את הנושא ואחזור אליך" הוא ישר פסל ואמר "אין לי מאיפה לקזז" וזה מה שכיוויכול, מעצבן. אני בטוח שכל מנהל חברה אחר יסכים איתי שקודם בודקים ואח"כ נותנים תשובה, אבל אבי איתי תמיד השמיט את הקטע של לבדוק.. תמיד הייתה תשובה ותגובה. FreshServ.Net: ושוב, לא מזלזל לרגע שהוא הוסיף תעבורה ואני מעריך את זה, על האחסון החדש, האתר שלי כבר אכל 50 גי'גה תעבורה בתוך פחות מ 48 שעות, זה היה מחזיק לי בדיוק לעוד 4-5 ימים והיה נשאר לי עוד שבועיים לסוף החודש, ומה אז? אתה מסתכל על זה בנקודת מבט של מספרים.. אני מסתכל מנקודת מבט של מנהל אתר שרוצה הכי טוב לגולשים שלו, ואבי לא היה הפתרון האולטמטיבי אז החלטתי לעזור, להקל גם עליו וגם על הכיס שלי. אני לצערי חייב לזוז לעבודה וככל הניראה אני לא אוכל להגיב בזמן הקרוב. אז הפיקו לקחים ממה שנאמר פה אם יש לכם אתרים גדולים, ואם אתם עדיין בגישה של "אבל איתי אבי טוב!! איך איתו לא!?" אז משהו פסול אצלכם, כי כפי שכבר אמרתי, כשתגדלו, אבל כבר נראה אחרת, אני כבר לא מנהל אתר.. זה כבר נהיה עסק ברגע שיש לך מיליוני גולשים מרחבי העולם גולשים באתרים שלך ואתה צריך לדאוג שהכל מתוקתקת כמו שצריך ועוד שיש חברות ענק שמפרסמות אצלך, קצת קשה להיות אדישים בנוגע לרשת.. מקווה שאתם מבינים ואם לא, תבינו יום אחר כשתגדלו קצת מעבר. שיהיה לכולם חג חנוכה שמח ונשמע רק טוב.
|
|