ציטוט:
נכתב במקור על ידי Omer
בדיוק!
אתה לא מבין, אין לי שום בעיה עם שיטור מחוץ ליציע !!
זה דבר נחוץ שחובה שיהיה
אתה מבין מה הבעיה? שזה לא קיים!
במקום שהם יהיו בחוץ ויעשו את העבודה שלהם הם באים לראות את הקבוצה שלהם, לקבל על זה כסף, ולהוציא עצבים ותסכול על האוהדים
אתה רוצה להגיד לי שאתה מאמין שילד בן 10 או ילדה בת 15 או בן אדם בן 50 עשה משהו שהוא צריך לקבל על זה מכות??? לשבור רגל?? לאבד אשך??!!!? לקבל אגרוף? לקבל גז מדמיע?! (כל אלה מקרים שכבר
קרו..)
רואים מההודעות שלך שאתה לא במגרשים אז אתה בחיים אבל בחיים לא תבין את ההרגשה הזאת ש200 שוטרים עולים אל 1000 אוהדים בני 5-50 ומפרקים אותם עם מקלות וגז מדמיע
אתה בחיים לא תבין את ההרגשה לראות שוטר מצמיד אקדח לרכה של ילד בן 15 שאמר לו שההתנהגות שלו לא בסדר (במילים האלה!)
איזה שינוי אתה רוצה??? שנשב עם מסקנטייפ ואזיקים וניתן להם להרביץ לנו בלי תגובה?? כי שינוי אחר אני לא רואה.. אולי אתה רוצה שנהיה כמו בארגנטינה? אתה יודע מה גרם שם לזה שהשוטרים יצאו מהיציעים? שהתחילו לירות בהם.. אולי באמת כדאי שנבוא עם אקדח לראות את הקבוצה שלנו משחקת כדורגל
תפסיק לבלבל ת'שכל, השוטרים באים להרביץ לאנשים בלי שום סיבה ובגלל אנשים כמוך שעברו שטיפת מוח מהתקשורת ומהאדיוט הזה אבו וילן המקרים האלה ממשיכים לקרות
עידן, החיים שלי הרבה יותר חשובים ממשחק אחד לשבת בחוץ
אם תהיה יוזמה מבורכת כזאת אין ספק שאני אקח חלק.
ההרוג הראשון בספורט ע"י המשטרה זה רק שאלה של זמן, אני רק מקווה שזה לא יהיה מישהו שאני מכיר.
|
אתה כל כך תמים שזה מדהים. זה שאני לא במגרשים לא אומר שאני לא יודע איפה אני חי.