|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
האתר ניראה ממש מרשים והכל יפה ומסודר. רק דבר אחד מפריע לי זה שאתה מנסה להטעות את הצרכן. תפסיק לזבל את השכל ולדבר שטויות ולספר סיפורים כאשר אין להם כימעט בסיס למה שאתה אומר. שרתים בארץ = שרתים בחו"ל אותו הדבר יקר בארץ אךף זה אותו הדבר אנחנו מקבלים את כל הציוד מחו"ל חדיש והכל אותו הדבר שההבדל היחיד הוא במחיר. מהירות? מהירות היא מהירות איטית בגלל הגבלה ברוחב הפס שיש בין ישראל לראצות הברית במיקרה שלנו. כך שההעלה לשרת וההורדה ממנו תיהיא איטיתי פי 3-4 מאשר בארץ. זה שאתה אומר שאתה מעדיף איכות על פני מהירות טעות בדבריך. איכות ומהירות הולכים ביחד אין איכות בלי מהירות. האתר לא עולה מהר למי הלקוח פונה? הלקוח חיושב שהשרת איטי רוחב פס איטי פוגע בגלישה החלקה והנגישות לאתר הלקוח אז איכן האיכות? שהשרת יעבוד 50 ימי אפטים אך יקח חצי דקה ! שזה במנוחי אינטרנט המון זמן לטעון דף בעל תוכן סביר למדי? נו באמת אל תספר לנו את זה.. השיקולים הם שיקולים כספים בלבד. אם אתה פונה לקהל בחו"ל הבחירה שלך מצוינת פשוט אך לא לנו ממש לא... אתה תלמד את זה מהטעות שלך ותראה שכל מה שדניאל אמר לך ועוד כמה זה רק להאגיד לך את האמת שתוכל לדעת שאתה טועה ולתקן את הטעות לפני שתטעה ובגדול |קורץ| ושוב שיהיא בהצלחה ![]() ודרך אגב אני מחפש שרת בחו"ל כרגע תוכל להמליץ לי על חברה שמשכירה שרתים ? ( בפרטי כמובן* )
![]() Last edited by BestPoint; 17-03-07 at 15:50.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|