|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
חובה מישהו שיודע PHP, חייב עזרה
ניסתי ליצור משהו עכשיו יש לי כמה שאלות אבל קודם כול הנה מה שיצרתי :
קוד:
-------------------------------------------------------------------------------------- If the cockie here do add MYSQL -------------------------------------------------------------------------------------- <?php echo sha1("if (isset($_COOKIE['name'])) { mysql_query("INSERT INTO `students` (sname, hobs, teacher) VALUES ('Daniel','Computers','Nurit')") or die(mysql_error()); "); $golst = "The cokie is here"; echo $golst; -------------------------------------------------------------------------------------- Funkzia and name -------------------------------------------------------------------------------------- funtcion golst () { echo "if the cockie it's here"; echo "<br />"; echo "It's Work"; echo "<br />"; echo "Maybe it work"; } golst(); ?> -------------------------------------------------------------------------------------- If have the cokie "buzi" the IP whrite in the MYSQL -------------------------------------------------------------------------------------- if (isset($_COOKIE['buzi'])) { $ip = $_SERVER['remote_addr']; echo "כתובת ה-IP שלך היא: "; echo $ip; mysql_query("INSERT INTO `ipusers` (ip) VALUES ('$ip')") or die(mysql_error()); } עכשיו כנראה של עשיתי את זה נכון מכיוון שזאת הפעם הראשונה ולא הבנתם מה זה אמור לעשות אז אלה הפעולות שזה אמור לבצע : 1.אם קיימת העוגיה שהשם שלה " name " זה יכניס את הנתונים הבאים ל MYSQL קוד:
mysql_query("INSERT INTO `students` (sname, hobs, teacher) VALUES ('Daniel','Computers','Nurit')") or die(mysql_error()); 2.קיימת פונקציה שהשם שלה : golst " שאלה נתונים שלה : קוד:
echo "if the cockie it's here"; echo "<br />"; echo "It's Work"; echo "<br />"; echo "Maybe it work"; 3.אם ישנה העוגיה בשם : "buzi" תוצג לגולש השורה ובה יהיה המשפט "כתובת ה-IP שלך היא:" ואחריה כתובת ה IP שלו וזה ירשם ב MYSQL בתוך הטבלה ipusers ועכשיו לשאלות שלי אחרי שכתבתי כול כך הרבה 1.האם כתבתי את העמוד הזה נכון בעצם והאם ההצפנה SHA1 תפעל בכלל? 2.האם ניתן לעשות את הרווחים שאני עשיתי בין הדברים כמו כאן : ציטוט:
4.מה לא עשיתי נכון או יש כזה ? |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|