ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il
בחור חכם אמר על הוסטס פעם בזמנו
"הוסטס זה פורום של מסחרה וכנופיות, פורום של נסחפים והולכים עם הזרם הכל ניגוד אינטרסים אחד גדול בהוסטס.. הרי יש דבר נורא ברור לעין פורום ביקורות חברת הוא הפורום הכי פעיל פה נקודה למחשבה!!!"
מה הטעם בכלל בפורום שכזה? איזה שטויות אלה הבן אדם שילם כסף הוא קנה פוואר ריסיילר, הוא לא אמור לדאוג לא לאבטחה, לא לתיחזוק של השרת לא לכלום (אבי איך אתה ידוע אם פרצו או לא? מה אתה מומחה לעניין אבטחה כל שרת פריץ היום בישראל) הלקוח יודע דבר פשוט יש שרת, אין שרת הוא לא השכיר שרת יעודי ולא VPS.
דבר נוסף שלא מסתדר לי זה איך בידיוק נחתם חוזה בינהם?
לייט סרב אינו בן 18 מי חתם על החוזה האם אור הזה בעצמו חתם אם כן זוהי היא עיסקה לא חוקית וזה ניצול קטין מצד LOM אני לא מבין מה בידיוק אנשים מדברים פה על חוזה מה חוזה איזה חוזה? עוד מעט תגידו לי זה לפי התקנון של האתר.. אז יש ל חדשות בשבילכם גם לזה יש לי תשובה זה לא חוקי!!!! בבית משפט לא מכבדים חוזים אחידים (תקנון) זה חוזים לא חוקיים והרשות להגנת הצרכן מגנה על אנשים מפני חוזים אלה..
אלה חוזים שנועדו לבדוק את הלקוח..
כל עוד אין חוזה כתוב המשתמש אינו עבר על שום תנאים כי הרי לא סוכמו תנאיו בכתב כחוק. ולצערו של אבי היקר גם חוזה כתוב עם חתימה של אור לא תעזור בעניין מהסיבה שאור אינו עולה על גיל 18.
נ.ב
החתמת קטין על חוזה כתוב הינה מעשה פלילי ועבירה על חוקי מדינת ישראל...
|
א.לא חתמנו חוזה.
ב.העסקה נסגרה עם אבא שלו.
ג.כנראה לא הבנתם,אף אחד לא סגר לו את החשבון,אף אחד לא הקפיא לו את החשבון.
ד.שיננו לו ססמא לאדמין,כי הוא איחר בתשלום,וכדי שלא יפתח עוד משתמשים עם SSH.
ה.אף אחד לא פרץ לו לחשבון,הוא נתן את הססמא למישהו.
ו.
**צונזר - אתה רוצה להזכיר לי איך זה קשור? כביסה מלוכלכת מחוץ להוסטס**
שבוע טוב