![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
דימה, נכון האתר בנוי בצורה טובה למנועי החיפוש - אבל גם לגולש.
אם היינו רוצים שרק מנועי החיפוש יכנסו וישרצו באתר, התכנון היה שונה. בקשר לעיצוב, העיצוב לא צריך להגיד לך מה האתר רוצה ממך, זהו תפקידם של הטקסטים. ![]() פיסקה ראשונה בעמוד הראשי מאפיינת את האתר במצבו הנוכחי ( כמו גם כל פיסקה ראשונה אחרת בשאר עמודי האתר ). בקשר למאמרים, לא הם ממש לא גנובים ואפשר גם לבדוק את זה - לעומת זאת, יש נטיה לדברים שמופיעים פה להגנב. אני כבר מזהיר את הגנבים הפוטנציאלים, אנחנו עובדים בתקופה האחרונה על תביעה של חצי מיליון שקל נגד 4 אתרים/אנשים שונים שביצעו הפרות זכויות יוצרים של אתר אחר, גוגל אדסנס ( אני מניח שרובכם יודע על מה מדובר ). מסתבר שאפשר גם להרוויח מטפשות של אחרים. בקשר לקישורים לא רלוונטים , למה התכוונת ? נקודות : 1. לוגו כרגע לפחות לא יגיע - לא שאני לא מסכים איתך, אבל יש דברים גם מעבר לזה. 2. איחסון אתרים צורת כתיב מלא של אחסון אתרים ( כרגע הם 2 מילות המפתח הנפוצות ביותר ). אכסון אתרים זו כבר שגיאה. 3. מסכים, יתוקן בהקדם.
|
|