|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
אכסון אתרים (בניגוד לדעה המקובלת) הוא לא משהו שכל ילד יכול לעשות וכן דורש ידע נרחב במגוון גדול של נושאים. אז אם אתה בוחר להתאכסן אצל ילד שעמידות החברה שלו תלויה בתקופת המבחנים שלו - אל תצפה ליותר מחובבנות, אם אתה מחפש משהו רציני יותר..תתאכסן במקום רציני יותר (יש כיום 5-8 חברות בארץ שניתן להגדיר כרציניות). "כל העולם יודע"? כל העולם כנראה לא יודע שום דבר.. אני לא אכנס לוויכוח של "מי יותר טוב"..כי בסופו של דבר, זה כמו הוויכוח אם AMD או INTEL יותר טובים..בחיים לא נגיע לשום מסקנה. אבל לרשום שבארץ משתמשים בDA רק בגלל שהוא יותר זול? שוב מוכיח שאין לך שום נסיון עם חברה רצינית וכל מה שאתה מחפש בארץ זה מחיר זול, בינינו, מה אכפת לך באיזה פאנל אתה משתמש? איזו פונקציה חסרה לך בDA בשביל פעילות שוטפת ובשביל שהקשר הטלפוני / מייל שלך מול חברת האכסון יהיה מינימלי? אתה באמת מאמין שהשימוש בDA/Cpanel הוא מה שגורם לשרת להיות יותר יציב/מהיר/איכותי? חברה שמתבססת על הפאנל לניהול השרתים שלה..היא לא חברה, היא ילד עם כמה מאות שקלים בחודש. הכי אבסורד זה שאתה חיי בסוג של סרט שאיכות של חברת אכסון נמדדת לפי פאנל הניהול שלה, אז צא מהסרט הזה ותתעורר, המדדים היחידים לקביעה של איכות של חברת אכסון הם יציבות השרתים, מהירות ואיכות התמיכה. התגובה שלך היא תגובה אופיינית לאותם ילדים בני 10 שאתה כל כך סולד מהם, "כול מה שישראלי זה חרא, הפאנל שאני משתמש בו הוא הכי טוב בעולם". תתבגר. נקודה נוספת, מעולם לא קיבלתי תלונה מלקוח שאני משתמש בפאנל זה או אחר, יותר נכון..מלקוח בוגר, בסופו של דבר, פאנל הניהול? הוא סה"כ כלי שמקל על העבודה של חברת האכסון והלקוח..לא יותר מזה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|