הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ניהול עסק ומודעות דרושים לעסקים רשומים בלבד

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 17-05-07, 15:03   # 21
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי shreder צפה בהודעה
אני בשוק ההוסטינג כבר מעל ל-3 שנים.
עיקר השוק שלי הוא בחו"ל, כן, מה לעשות, אי אפשר לעשות משהו רציני בישראל, בייחוד בכל מה שקשור בהוסטינג עם כל החברות הזולות שיש כאן שמנוהלות ע"י ילדים בני 10.

אז ככה, נדיר מאוד מאוד שתמצאו חברה בחו"ל שמשתמשת ב-DA, כל העולם יודע שאי אפשר להשוות בין cPanel ל-DA וש cPanel טובה בהרבה.

מה לעשות, כמו שאמרתי, רוב החברות בארץ חובבניות, נפתחות לחודשיים לחופש גדול ונסגרות עם תחילת הלימודים או בגרויות וכן, זה נכון.

תאמינו לי שבחו"ל אנשים ל-א מטומטמים ואם הם משתמשים כולם ב-CPANEL אז יש לזה סיבה, למרות שזה יותר יקר מ-DA העלוב.
חברה שבאמת מכבדת את עצמה ורצינית תתחיל להשתמש ב-CPANEL ואני מבטיח לכם, כשמישהו ינסה את זה הוא פשוט יתאהב במערכת, כולל הלקוחות שלו.
כמו כן זה ידרג את החברה שלו מעל לכל שאר החברות המסכנות שמשתמשות ב-DA.

מה שהכי אבסורד זה לראות חברות עם 30 שרתים, אלפי לקוחות שעדיין משתמשים ב-DA.

אני יודע שאתם יכולים להביא לי לינקים לחברות בחו"ל שמתשמשות ב-DA אבל אין מה לעשות, 90% מהחברות אחסון בחול משתמשות ב-CPANEL וזה עובדה.
וזה לא יתכן שכל השוק בעולם דפוק ורק בישראל צודקים לגבי השימוש ב-DA, זה יותר נכון שבישראל השוק דפוק.

יכול להיות שאחת הסיבות שלא משתמשים ב-CPANEL זה אפשרות התשלום לרישיון שהיא מתנהלת באנגלית ואולי יש כאלו שיראו אותה כמסובכת אבל בכלל לא.

אותו הדבר לגבי PAYPAL אני אין לי כוח להרחיב על זה עכשיו.
אז סתם חומר למחשבה, תתחילו להשתמש בCPANEL ותלמדו להעריך ולהבין את העוצמה שבאחסון אתרים.

אה, כן, כמעט שכחתי --> תפסיקו להתקמצן, תתרגלו לאיכות ולא לכמות...
הסיבה ש"אי אפשר לעשות משהו רציני בישראל" היא שאתה מתקמצן על כמה שקלים בשביל לקנות אכסון איכותי בארץ, זה שאתה ממניעים כלכליים בלבד בוחר בארץ "חברות של ילדים בני 10"..זו קמצנות לשמה.

אכסון אתרים (בניגוד לדעה המקובלת) הוא לא משהו שכל ילד יכול לעשות וכן דורש ידע נרחב במגוון גדול של נושאים.

אז אם אתה בוחר להתאכסן אצל ילד שעמידות החברה שלו תלויה בתקופת המבחנים שלו - אל תצפה ליותר מחובבנות, אם אתה מחפש משהו רציני יותר..תתאכסן במקום רציני יותר (יש כיום 5-8 חברות בארץ שניתן להגדיר כרציניות).

"כל העולם יודע"? כל העולם כנראה לא יודע שום דבר..
אני לא אכנס לוויכוח של "מי יותר טוב"..כי בסופו של דבר, זה כמו הוויכוח אם AMD או INTEL יותר טובים..בחיים לא נגיע לשום מסקנה.
אבל לרשום שבארץ משתמשים בDA רק בגלל שהוא יותר זול?
שוב מוכיח שאין לך שום נסיון עם חברה רצינית וכל מה שאתה מחפש בארץ זה מחיר זול,

בינינו, מה אכפת לך באיזה פאנל אתה משתמש?
איזו פונקציה חסרה לך בDA בשביל פעילות שוטפת ובשביל שהקשר הטלפוני / מייל שלך מול חברת האכסון יהיה מינימלי?
אתה באמת מאמין שהשימוש בDA/Cpanel הוא מה שגורם לשרת להיות יותר יציב/מהיר/איכותי?
חברה שמתבססת על הפאנל לניהול השרתים שלה..היא לא חברה, היא ילד עם כמה מאות שקלים בחודש.

הכי אבסורד זה שאתה חיי בסוג של סרט שאיכות של חברת אכסון נמדדת לפי פאנל הניהול שלה,
אז צא מהסרט הזה ותתעורר, המדדים היחידים לקביעה של איכות של חברת אכסון הם יציבות השרתים, מהירות ואיכות התמיכה.

התגובה שלך היא תגובה אופיינית לאותם ילדים בני 10 שאתה כל כך סולד מהם,
"כול מה שישראלי זה חרא, הפאנל שאני משתמש בו הוא הכי טוב בעולם".
תתבגר.

נקודה נוספת,
מעולם לא קיבלתי תלונה מלקוח שאני משתמש בפאנל זה או אחר,
יותר נכון..מלקוח בוגר,
בסופו של דבר, פאנל הניהול? הוא סה"כ כלי שמקל על העבודה של חברת האכסון והלקוח..לא יותר מזה.

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום