![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
ביקורת על magic host
שלום. רציתי לתת ביקורת על החברה magic host.
לפני חודש בערך. התחלתי לדבר עם יוסי הוא הציע לי מחיר לכל מה שביקשתי. (3 חודשים שרת רדיו, 3 חודשים שרת איחסון ודומין בינלאומי). המחיר היה נוח מאוד לכיס שלי וסמכתי כל כך... ואמרתי ואי רק שאני לא יפול על איזה חברה עם הרבה בעיות.. ומה גיליתי ? שזה חברה מעולההההההההה לא היו תקלות ולא היו בעיות בשידור.. חוץ מפעם אחת אבל אז גיליתי שלשדרן יש רשת בבית ותוכנת שיתוף שלו פועלת שברור שזה לא בעיה בשרת של החברה אלה במהירות ה upload של השדרן שלא הצליחה לתת הספק של 96kbps. בקיצור החברה הזאת לא נותנת גישה של ssh לאף אחד. אז אני דוקא שמח ! ולמה ? כי אני יודע שרמת האבטחה יותר גדולה. יוסי אף פעם לא ברח משיחות טלפון / הודעות באיסיקיו. היה כיף לעבוד איתו ואני עדין עובד איתו יוסי הוא בן אדם נשמה כפרעליו... !! והמחירים שלו ממש נוחים והשירות שלו מעולה !! והחברה הזאת גם מספקת חשבוניות שזה חשוב כי אני בתהליכים לחתום את הרדיו שעסק עם רישיון והכל ואני צריך חשבוניות על ההוצאות שלי... לסיכום אני מזה שמח שאני עובד עם החברה הזאת ועם הבן אדם הזה. עוד משהו ששחכתי ! (עכשיו אני ערכתי את הנושא) ביקשתי שרת ניסוי לפני שקניתי וקיבלתי ופשוט כיף לעבוד איתם אין לי מילים Last edited by ofek; 12-11-05 at 16:50.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|