|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום אני איליה, חלק מכירים אותי פה.
אני מקנדה ולומד ממש קשה ואין לי זמן לבנות דברים בעצמי, אני מחפש אחר חברה שתוכל לבנות לי אתר פשוט אך עדיין יפה לעין. אני מחפש אחר שרת רדיו שיהיה באתר הזה. וכמובן אחסון. אני יכול לקבל חבילות עצומות, מדהימות ברמה שקשה לתאר, רובכם לא יודעים שאפשר לקנות כאן חבילות כמו : אחסון ותעבורה ללא הגבלה וכל השאר ללא הגבלה בלא יותר מ 10 דולר לחודש שזה גרושים לכזאת חבילה. וניסיתי אותה והיא מעולה ועבדה לפורום שלי ולאתר שהיה לי. הסיבה שאני מחפש חברה ישראלית היא בגלל שאני יותר אוהב את התמיכה של הישראלים, התמיכה בחו"ל מקצועית מדי והם לא מבינים במודים כמו ישראלים, הם ידברו יותר על הקוד ואם אתם לא מבינים קצת תיכנות אתם לא תוכלו להסביר מה הבעיה, ברוב המקרים לא תוכלו לתאר להם מה המוד עושה, תהיו חייבים לדבר במונחים מקצועיים. בעיקרון אני חושב שהתמיכה של החברות הישראליות נוחה יותר במובן הזה... אבל אני לא מחפש אחר פארשים גמורים שיעשו לי בעיות ולא יהיו רציניים בכלל. וגם לא אחר כאלה שינסו לדחוף לי מחירים בשמיים, אחתר פשוט אדחה את ההצעה ואמשיך עם החברות בחו"ל, אז מה שלוקח לי 5 דקות יותר על כל שיחה כדי להסביר להם מה אני רוצה, עדיף שהשירות יעלה לי פי 5 פחות. אז בשביל לסכם, מה שאני צריך זה: חברה שיכולה לעשות את כל אלה : לבנות לי אתר+פורום לאחסן אותו על השרת שלה לתת לי שרת רדיו אני יכול לשלם בדולרים או בשקלים. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|