הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
28-04-08, 15:35 | # 1 |
אחראי פורום
|
כל מיני שאלות לבעלי חברות אכסון.
מה קורה כאשר הלקוח מאוד לא מרוצה מהתוצר? אומר, "רציתי בכלל משהו אחר לגמריי".
מה קורה כאשר האתר שתיכנתתם ללקוח נפרץ - כיצד אתם מפצים את הלקוח ודואגים שזה לא יקרה? כאשר הלקוח מבקש משהו, שעלול לשמש כחור אבטחה, או כאשר דורש לדוגמא, בפורום שתבנו לו, אבטחת עם תקן SSL. כאשר הוא דורש לדוגמא משהו לא מוסרי - "אשמח אם תבנו לי אתר שיבדוק זמינות דומיין, אבל שישלח לי את כל מה שבדקו"? האם קרה שהצעתם מחיר לעיצוב כלשהו ללקוח א', ומחיר ללקוח ב' - 2 המחירים שונים, ויכולות להיות שלל סיבות - מסגרת הזמן, מורכבות העיצוב, וכו', ולקוח ב' מגלה שללקוח אחר, היה מחיר יותר נמוך לעיצוב. כיצד תסבירו לו שיש הבדל בין כל עיצוב ועיצוב? לפעמים אני רואה שאפילו כאן, בהוסטס, נפתחים אשכולות בפורום מסחר, עם משתמשים, בעלי 30 הודעות - וגם זה גבולי, נרשמו לפני חודש מקסימום, ומחפשים "לקוחות". אין להם עדיין תיק עבודות, עם 30 הודעות... אי אפשר לשפוט כל כך, אבל, הרבה אנשים מגיבים ומציעים להם עבודות, אומרים שהרבה לקוחות שלהם צריכים מערכות, חברות אכסון בפורום מגיבות, וכו'. אבל, האם לדוגמא חברת אכסון לוקחת מתכנת חיצוני, כמו שתיארתי למעלה, כדי לסיים עבודה של לקוח, האם מבחינה מוסרית היא צריכה לדווח לו על זה?(מכל סיבה, המתכנת לא גמר, המתכנת טעה, המתכנת הבריז, וכו'). לתת לו לבחור בין כמה מתכנתים? והאם בכלל, כאשר לקוח מעוניין במערכת - האם החברות(אשר מעסיקות יותר מ-2 מתכנתים) מציגים לו עבודה של כל מתכנת, כדי שהוא יבחר? ולחברות אחסון - כאשר הצעתם מחיר כמו שראיתי רבות כאן, כאשר מישהו מבקש הצעת מחיר, חברת אכסון עונה, "20 ש'ח בלבד, תקף רק למשתמש זה.". מישהו רוצה אותה חבילה, אפילו ביום שאתם מפרסמים את ההודעה באשכול, אבל המחיר באתר הוא לדוגמא 30 ש"ח. האם תעשו לו את ההנחה? כשאתם כותבים, "החזר כספי של 14 ימים מובטח", ובתקנון כתוב, "החזר כספי יהיה באישור הבעלים בלבד" - האם זה אומר שתוכלו לא להחזיר החזר כספי עבור ה-14 ימים אם לא תרצו? סתם, כמה שאלות ש"מעקצצות" לי בראש, כיצד חברת אכסון - גדולה, קטנה, בינונית, מתעסקת עם מקרים כאלה? האם קרה לכם דבר כזה? אתם יכולים לדמיין בראש שלכם תרחיש כזה? אתם לא צריכים לענות על הכל, אבל... כל המרבה - הרי זה משובח. Last edited by Daniel; 28-04-08 at 15:36.. סיבה: שינוי כותרת |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|