|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום
דירוג מסחר: (0)
|
[הצעת חסות] אחסון, דומיין, ועוד הרבה.
היי, אם אתם בעלים של אתר שקיים, ויש לו 10+ כניסות יחודיות ביום, במשך לפחות השבועיים האחרונים - כן, אתם זכאים לאחסון חינם =)
לקחתם אחסון חינם? או אפילו אם לא, יש לכם 50+ כניסות יחודיות ביום, במשך לפחות שבועיים? כן, גם לדומיין חינם אתם זכאים =) ובקיצור - אני מוכן לתת חסות לכל אחד - אם יש לך 10+ כניסות יחודיות ביום - אתה יכול לקבל אחסון, אם יש לך 50+ כניסות יחודיות ביום - אתה יכול לקבל גם אחסון - וגם דומיין. בקשר למקום/משאבים? יש שרת יעודי שלם, ככה שיש מספיק מקום - ומספיק משאבים =) אני אייעץ לכם, אני אזהיר אתכם מדברים, אמצא לכם אנשים... ומה אני רוצה בתמורה? אני אקח לדוגמא אתר קיים בחסות, במשך בערך חודשיים-שלושה, שהוא קיבל אחסון+דומיין, לא היה שום פרסומת, אחרי חודשיים-שלושה, היה קישור קטן למטה. זה יכול להיות פרסומת, קישור, באנר - ומה שזה לא יהיה, יש לכם את הזכות המלאה "לפרוש". אין כאן שום התחייבויות, ככה שבזמן מסויים החלטתם שאתם לא מעוניינים להמשיך? אין בעייה. האתר צריך להיות קיים, עם תוכן, רעיון(בשביל העניין, פורום כללי = ללא רעיון. לעומת זאת, פורום בנושא חדש/עם קהל, ללא הרבה תחרות = רעיון. וכל האתרים למיניהם - גם זה רעיון). אם אתם מעוניינים, צרו קשר, בהודעה פרטית בלבד, ובמידה ואתם עונים על התנאים - אראה לכם במה אוכל לעזור. אבקש לא להגיב בכלל תגובות ספאם - כל מי שחושב שהאשכול לא כשר, שלא יגיב בכלל - שישלח ה"פ. יש לכם גם הצעות כאלה? גם זה לא המקום. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|