ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist
sheeze אתה מדבר שטויות.
1. ראשית בקשר ללמעלה קח בחשבון שבדפי זהב הדף של כבר מקבל קידום שלא תקבל סתם ככה, וגם בחיפוש מי שמשלם להם הוא בתוצאה יותר גבוה (נראה לי) וזה פרסום ששווה כסף. שם אתה לא משלם רק על האתר...
2. ובנוגע לעיצובים עם שם (אני לא אגיד מותג). ראשית בחלק מהמקרים זה גם עשוי להראות מכובד שעבדת עם מעצב "מפורסם", אבל זה העניין שולי. העניין המרכזי שעם אתה עובד עם מעצב עם שם זה נותן לך יותר שלווה ובטחון אם אתה סתם משלם כסף לא יודע למי, אין לך שום התחייבות שהמעצב יכבד את ההתחייבות שלו. (ככה זה באינטרנט, מניסיון יש הרבה מאוד רמאים ואנשים מאוד לא רציניים). מעצב עם שם יכבד את ההסכם ויעשה את המיטב כדי שתיהיה מרוצה, כי השם הטוב שלו חשוב לו (או שפשוט אם הוא לא יכבד הסכמים הוא כבר לא יהיה "מותג").
בקשר לעיצובים אני לא מוכר. אבל קניתי עיצובים ובקרוב אולי אני אצטרך לקנות עוד עיצוב.
ואני לא הולך לשלם יותר מ-100 ש"ח על העיצוב. גם אם הוא הכי יפה בעולם (אלא אם כן זה מעצב שאני סומך אליו ממש והעיצוב ממש נדיר ביופיו ואני ממש צריך אותו, אני אולי אסכים לשלם 150....).
כי פשוט אין צורך. אני יכול להשיג ללא שום בעייה עיצוב מאיזה סוג שאי רוצה עם מעצב ברמה ממש גבוה ב-100 ש"ח. יש הרבה מאוד מעצבים ויש תחרות גדולה. אני תמיד אוכל למצוא משהו שיסכים לעבוד איתי. חוץ מזה שנראה לי גם שלנוער לעבודה של שעתיים - 100 ש"ח זה בכלל לא רע.
|
1. איזה קידום? קידום באתר שלהם? מי מחפש שם בכלל? לרב בעלי העסקים גם לא כ"כ אכפת מקידום ולא יודעים מה זה. הם רוצים אתר כדי להיות ברשת, לא כדי להשיג לקוחות לסנדלריה שלהם.
2. אז במקרה הזה:
- אתה נצלן
- אתה לקוח גרוע שחושב שבכסף אתה קונה את העולם
- המעצב שיעצב לך ב-100 שקל הוא פראייר שחבל על הזמן (שעתיים עבודה? תמשיך לחלום)
- העיצוב שתקבל ב-100 שקל שווה לתחת
- כנראה שיש לך סטנדרטים נמוכים מאד לגבי האתרים שלך
- אף אחד לא משלם לאף אחד 2000 שקל אחרי 2-3 הודעות פרטיות בפורום. מדברים בטלפון, נפגשים וחותמים על חוזה.