הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 27-09-08, 14:22   # 1
Inet
חבר וותיק

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Inet שלח הודעה באמצעות MSN אל Inet

Inet לא מחובר  

יום הולדת עשר לגוגל!

פוסט מהבלוג שלי בנושא הרשת - www.netblog.co.il

אז היום הזה כבר פה, גוגל, מנוע החיפוש הגדול בעולם חוגג 10 שנים ליום היוולדו.

אחד הגורמים הכי משפיעים היום על האינטרנט בעולם חוגג יום הולדת עשר ומי אני שאני לא אציין את זה בבלוג.
הכל התחיל לפני קצת יותר מ 10 שנים כאשר שני סטודנטים (לארי וסרגיי) שהבינו את הפוטנציאל במנוע חיפוש אינטרנטי שיעזור לגולשים למצוא את מה שהם מחפשים בסיפרייה הגדולה בעולם - הרשת, הם צפו את גדילת הרשת עוד לפני שהיא התחילה להתפתח.

אז מה מאחלים לגוגל?
עוד 10 שנות הצלחה, ששום מנוע אחר לא יאיים עליהם ושימשיכו לעשות את העבודה המעולה שהם עשו עד היום.
גוגל הפכה להיות אחת החברות חזקות בעולם ונכון שזה לפעמים קצת מפחיד לחשוב על כך שיש מישהו שיודע עליך כל כך הרבה, וכל המידע הזה נמצא במרחק קליק מכל עובד גוגל, אבל לפחות כרגע צריך להגיד תודה.

לפי נקודת המבט שלי גוגל היא הרשות השופטת, הרשות החוקקת והרשות המבצעת של עולם האינטרנט (אני אסביר):

הרשות החוקקת - גוגל קובעת את החוקים, מה צריך לעשות בשביל לעלות? איך מקדמים? מה היא רוצה ומה היא לא רוצה לראות.
הרשות השופטת - עסקים נלחמים אחד בשני להגיע למיקומים גבוהים, ובסוף, רק גוגל קובעת.
הרשות המבצעת - היא מבצעת את "גזר הדין" ומציגה לכל המשתמשים בעולם את התוצאות כפי שהיא החליטה, היא יכולה לקבוע האם תצליח או תיכשל.

אז בואו לא נעצבן את גוגל אה?

ואני יסיים בפנייה לגוגל, קחו אותי לעבוד אצלכם! גם אני רוצה משכורת ענקית עם תנאים מעולים .

אתם מוזמנים להיכנס לבלוג ולהגיב - וגם פה כמובן

מקווה שלא יעשו בעיות עם המערכת המוכנה - אם כן אבקש להוריד את הקישור פשוט ולא למחוק את הנושא.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום