|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
יש לי רעיון לאתר בעקבות מקרה שקרה - מי איתי בעניין?
היי,
בדירה שאני נמצא בה חיברתי אינטרנטנט, והתחייבתי לשנה. אחרי שנה חידשתי את ההתחייבות, וחודש אחרי נכנס אלי שותף וגם לו יש התחייבות. אז אחד מאיתנו היה צריך לותר על ההתחייבות שלו לאינטרנט. החלטנו שאני אתנתק, כי התנאים שלנו זהים. התקשרתי לנטויז'ן אליהם אני מחובר כספקית, ביקשתי לנתק - אמרו לי שאי אפשר! אין דרך להתנתק, אני חייב להמשיך לשלם עד סוף תקופת ההתחייבות בין אם אני משתמש או לא משתמש באינטרנט. הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להקפיא ל3 חודשים עד אשר אני אמצא מישהו שיסכים לקחת ממני את ההתחייבות שנותרה לי (העברת בעלות). לא משנה כמה רבתי איתם, כלום לא עזר. חיפשתי מידע באינטרנט וקראתי שזה קרה לעוד המון אנשים. התקשרתי לבזק שמספקים לי קו ותשתית - ובדיוק אותו סיפור חזר על עצמו. חצופים. אז חשבתי על רעיון - לבנות אתר שירות שבו אנשים יעבירו את הבעלות על ההתחייבויות שלהם לאנשים אחרים. במקום שאני אתחבר עכשיו לאינטרנט, אני אגש לאתר, ואקח ממישהו שרוצה להפטר מהשירות שלו בתנאים שלו. מה מרויחים מזה? את המחיר והוותק של אותו גולש.. אפשר גם להוסיף אפשרות לרשום עד מתי תקופת ההתחייבות שלך, ואז לקבל במייל הודעה שהיא נגמרה או משהו כזה.. אז מה אתם אומרים? ![]() אני יכול לספק אחסון, מוכן אפילו לקנות את הדומיין, צריך עזרה בעיצוב ובפיתוח המערכת.. (וד"א מישהו במקרה מחפש לעבור ספקית או תשתית? ![]() סתם כדי שתדעו (אולי טוב לפרסם ככה כולם יקבלו אותו דבר, כח צרכנות) מציעים לי ככה: בזק: קו טלפון ב 25ש"ח + תשתית 1.5 ב49 ש"ח ל11 חודש + חודש חינם (כלומר 45 שח לחודש) נטוויז'ן: ספקית 1.5 ב29.95ש"ח ל11 חודש + 3 חודשים חינם (יוצא 24ש"ח) סה"כ על הכל אני משלם 25+45+24 (94ש"ח) לחודש במשך שנה. סיום תקופת ההתחייבות שלי היא בספטמבר 2009.. Last edited by spi7fire; 11-11-08 at 19:29.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|