הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 14-01-09, 20:12   # 32
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A.M.F צפה בהודעה
זה משהו שתמיד עצבן אותי שאמרו... שאנחנו כאילו פוגעים בצורה לא פרופורציונלית וכו'...
מה זה פרופורציות? הרי מספיק טיל גראד אחד בשביל להרוג. זה שהם לא פוגעים בנו, לא אמור לגרום לנו להיות עצובים כי אז אנחנו לא יכולים להשתמש בכוח שלנו. המטרה במקרה הזה היא זאת שחשובה - ובמקרה הזה, המטרה שלהם היא לא פרופורציונלית לעומת שלנו - להשמיד את ישראל לעומת למוטט את החמאס.

ובקשר לערביי ישראל - הם זוכים לאפליה מתקנת יותר מידי חזקה אם אתה שואל אותי. זכאים להקלות במס, ביטוח לאומי, כמויות של כסף הראשי עיריות שלהם מקבלים אבל מה? הם חיים על חמולות מושחתות ובגלל זה הכסף נשאר במשפחה ולא הולך לתושבי הערים.
אמרתי שאנחנו פוגעים בצורה לא פרופורציונלית?
רק הגבתי לכל אלה שחושבים שאנחנו הכי מסכנים ותושבי עזה לא במסכנים הרי יש להם הכל ומהכול...
אני מנסה לומר שהם גם מסכנים ואפילו יותר מאיתנו למה? כי הם חיים מפחד גם מאירגוני הטרור וגם מצה"ל...
ובקשר לתגובה שלך לערביי ישראל זה לא הכי נכון..
ואני יודע את זה בוודאות למשל בטייבה כמה שנים היה ראש עיר יהודי לא רק יהודי אלא גם דתי!
אדם נפלא שניסה להציל את העיר הזאת,נלחם בכולם לכל אגורה אבל לא הצליח. אז זה לא חמולות וכל זה אני לא אומר שזה לא קיים זה קיים כמו שאצלנו קיים,אבל מה לעשות הם מופלים יותר וזה בדוק,אתה יודע מה גם אם זה חמולות וכ'ו למה המדינה לא עושה עם זה כלום? הרי אם זה היה במקום אחר היו מיד עושים משהו בקשר לזה.

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום