הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > מסחר > מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג)

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 29-04-09, 17:59   # 1
ZONE
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

ZONE לא מחובר  

דרוש מתכנת למערכת תוכן.

מחפש מערכת ניהול תוכן לפורטל משחקים במחיר זול אבל איכות חובה .

להלן האיפיון :

מערכת התחברות והרשמה:
שאנשים יוכלו להרשם ולהתחבר לאתר, שעם מישהו ירצה להרשם יהיה לו לדוגמא:
שם משתמש, סיסמא, חזור על הסיסמא, אימייל, תמונה מבולבלת כזאתי שהוא יצטרך לגלות את את האותיות\מספרים וכו'... לאחר ההרשמה הוא יוכל להתחבר ויופיע לו במקום התחברות\הרשמה בעיצוב, יהיה רשום: ברוך הבא משתמש (והשם של המתמש) עם הוא ילחץ על השם משתמש שלו זה יביא לו להוספת תמונה, הודעות פרטיות וכו' וכו' וכו'...
(בפורטל לא בפורום!!)

מערכת חיפוש באתר:
פשוט כמו שזה נשמע, עם מישהו יכתוב למשל GTA IV זה ימצא לו את כל הסיקורים\כתבות\צ'יטים בנושא וכמובן יחלק את התוצאות לקטגוריות, למשל: אני אכתוב GTA IV וזה יחלק לי את הדף המשני למקומות של התוצאות

מערכת העלאת כתבות:
כמו בעיצוב, איפה שיש טקסט יהיה טקסט, איפה שיש תמונהיהיה תמונה, איפה שיש להמשך הסיקור\כתבה\מדרך וכו' יהיה המשך... לאחר שלוחצים להמשך המדריך\כתבה\סיקור זה יביא לנושא המלא שיהיה בדף משני (יש לי אחד מעוצב) ועוד הדברים הבסיסים שחייבים

מערכת לקטגוריות סיקורים, צ'יטים (במקום בקרוב), מדריכים ועדכונים..
עם ילחצו על אחת מהם זה יביא לנושאים האחרונים בנושא ולמטה יהיה מעבר לעמ' נושאים בנושא.. (דף מס 1 זה הכי חדש, מס 2 זה מה היה לפני הכי חדש וככה הלאה..)
במערכת צ'יטים זה יהיה אחרת.. פשוט יהיה סרגל של אותיות ה A B C ועם מישהו יללחץ על אחת האותיות זה יביא לו למשחקים שמתחילים באות המצוינת

מערכת הפרסום:
כמובן איפה שיש שטח לפרסום יהיה מקום לפרסום ויהיה אפשר לשים שם פרסומות

מערכת יצירת קשר:
שילחצו על זה, יפתח דף משנה שבו יהיה פרטים ליצירת קשר (רק צורך בהוספת טקסט)

מערכת משתמשים:
מערכת שאני אבחר למי אני רוצה שיהיה גישות מסוימות (העלאה, עריכה, הסרה של כתבות ועוד כל מני דברים)
(בגלל זה בעקרון יש את המערכת הרשמה והתחברות שאני אוכל באמת לתת גישות.)
אני אוכל להביא איזה גישות שברצוני למשתמש מסויים דרך הפאנל ניהול ויהיה לו כניסה מיוחדת לפאנל ניהול שהוא יוכל לעשות רק פעולות שאני החלטתי שהוא יכול.

מערכת החלפת קישורים

כמובן שאת כל הנושאים למעלה אני יוכל לעשות בצורה נוחה ופשוטה דרך ----פנל ניהול.----

mabol59@gmail.com מסן.
551256628 אייסיקיו.

תודה מראש.
  Reply With Quote

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום