![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
cronjob בשרת
אוקיי העניין הוא כזה, בפאנל הניהול שלי directadmin יש אפשרות ל cronjob
נכנסתי והגדרתי לפי ההגדרות הבאות, admin * */8 * * * /home/admin/domains/domain.com/public_html/cronjob/cronfile.php מה שאמור לממש פניה כל 8 שעות לדף שמוגדר בתוך תקיית cronjob של האתר... הבעיה היא שאני לא רואה שזה קורא, כמובן שמקום שבו רשום domain.com רשמתי את הדומין שבו אני רשום ... השאלה שלי היא האם אני יכול לראות מה קורה בפניה של השרת,או יש דרך לבצע מעקב על זה? ואת ההודעת שגיאה אם מתקבלת כזו? דרך אגב יש לי include בדף שאני מנסה להריץ האם צריך להוסיף משהו? טוב אני רוצה להוסיף משהו - ניסיתי מאז עוד כמה דברים ושורות קוד אבל שום דבר לא עובד (עבדתי לפי זה: http://www.site-helper.com/misc.html#cron , ועוד כמה קישורים )... נראה כי ה CRONJOB עובד אבל לא מריץ את הפקודות...בבדיקה של ה CRON LOG כפי שאמרתי יש include בדף ואני חושד בו ... וגם אני רושם על המסך הצלחה בסוף ההרצה למרות שהשרת מריץ זה והוא לא רואה את זה אבל זה נוח לבדיקות בשביל עצמי , האם זה קריטי ויש להוריד את הכיתוב הזה שמופיע בסוף הרצת הקובץ אז אם מישהו מריץ cronjob בהצלחה עם INCLUDE בדף ויודע מה יכולה להיות הבעיה שלי אני אשמח לצורך הכתיבה שלו את ה COMMAND .
![]() Last edited by yonatan; 18-08-11 at 17:17.. סיבה: סתם הקפצות |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|