|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
דרושים|מעדכני תוכן לפרוייקט אתר חדש
שלום, אני מתחיל פרוייקט אתר חדש.
המערכת כבר מוכנה כ90% ותסתיים עוד השבוע בע"ה, עיצוב יש, הדבר היחיד שחסר הוא צוות עדכון לאתר. החלטתי לכתוב כאן בפירוט כל מה שאני צריך כדי שלא יפנו אלי ספאם, אז ככה... המעדכנים הנחוצים צוות עדכון "חדשות וכתבות" (2 אנשי צוות לכל היותר) באתר קיים אזור של "חדשות וכתבות", הצוות בעצם יצטרך להגיע לאזור שמציג חדשות אודות מוזיקה שחורה בעולם (באנגלית כמובן) ופשוט לתרגם את הכתבה/חדשה (כ150 מילים בד"כ). צוות עדכון "הורדת שירים" (3 אנשי צוות לכל היותר) באזור זה הצוות יעדכן שירים חדשים להורדה דרך אתר מקור שאני יביא לו. העדכון הולך ככה... לצוות יהיה אזור של הוספת השירים החדשים להורדה ושמיעה בדרך ממש פשוטה (דרך יוטוב). הצוות יקבל אתר אשר מעדכן בכל יומיים (פחות או יותר) שירים חדשים של המוזיקה השחורה, מהאתר אתם תקחו את שמות השירים בלבד ותעתיקו את השם ליוטוב ותחפשו את השיר. מצאתם את השיר המתאים? פשוט תעתיקו את הקישור של יוטוב לתיבת בעמוד ההוספה באתר ותרדו שורה לשיר הבא, תעתיקו ותרדו שורה וכך הלאה... מעל תיבת הטקסט הזו קיימת תיבת טקסט נוספת אשר תכיל את שמות השירים בהתאמה לסדר הקישורים. לדוגמא - אם בשורה הראשונה של תיבת הטקסט של הקישורים (מיוטוב) הכנסת קישור לשיר "akon - rely on", בהתאמה לזה בתיבת הטקסט הראשונה של שמות השירים בשורה הראשונה אתם תכתבו את שם השיר "akon - rely on" ולא את הקישור לשיר. זה הכל, עבודה ממש פשוטה. הכי חשוב - צוות עדכון "קליפים מתורגמים" (5 אנשי צוות לכל היותר) זה בעצם האזור הכי חשוב באתר, באתר יוצגו קליפים מהמוזיקה השחורה מתורגמים, אשר צוות האתר יתרגם. מה שהצוות עושה - הוא מוריד את הקליפ המקורי מיוטוב (ללא אף תרגום כמובן), ואז הוא עורך אותו כך - בתחילת ובסוף כל קליפ הוא מוסיף קרדיט לאתר עם הכתובת ואז בא פשוט התרגום בהתאם לשיר כמובן! ממש לא קשה להשיג תרגומים באינטרנט, רק לשים לב ולראות שהתרגום נכון. לאחר שסיים לערוך את הקליפ הוא יעלה את הקליפ לחשבון יוטוב אשר יפתח לכל הצוות ויוסיף את הקליפ לאתר דרך טופס (הוספה פשוטה מאוד כמובן). הדבר העיקרי כאן שהוא באמת ה"בשר" בעבודה זה העריכת התרגום לקליפ. ------------------------------------------------------------ * כל העבודות יקבלו תשלום פר הוספת עדכון (קליפ/חדשה/הורדות) כאשר יגיעו לסכום שנקבע ביננו. * אני מבקש שהאנשים שפונים יהיו רציניים ויעמדו בזמנים ויעשו עבודה טובה בלי דחיות וכדו'. בבקשה, לפנות אליי במייל - mataname@gmail.com תודה, יום טוב Last edited by M.a.T.a.N; 17-10-11 at 14:26.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|