ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
מעל לשבוע לא נכנסתי להוסטס - זה מראה על כמה שאני רוצה את הניהול RIGHT?
לא רוצה פה ניהול..
תאמין לי אני מספיק בנאדם עסוק..
יש פה מספיק אנשים שיגידו שאני צודק..
אני אגיד לך דבר אחד אלון - אם המצב ימשיך כמו שהוא כיום - כמו שאני רואה את זה הפורום לא יחזיק יותר מידי זמן... ואם הוא יחזיק הוא לא יהיה שווה כלום.
יהיו פה פאקינג ילדים בני 12 שפותחים עסקים פטורים ורבים בפורום...
אם ככה אתה רוצה לראות את הקהילה/עסק שלך.. בבקשה.
אני פתחתי את האשכול כי חשוב לי שהקהילה פה תעלה את איכותה.
אתה בוחר להתעלם.. בבקשה.
תעשה עם המשוב שלי מה שאתה רוצה.. אחרי הכל זה הקהילה/עסק שלך.
|
מה אכפת לך מה אתה אבא ואמא שלהם?!מה אתה מנהל ראשי פה בפורום!?!?מה כוס עמקק מישהו אמר לך אל תפתח אתרים?!זה כבר מגיע לרמה שזה מעצבן אותי שאני מתחיל לקלל כי דייי מה לילד בן 12 אסור לפתוח חברת אחסון ולילד בן 16 כן?!?!מי קבע את זה!??אתה?!?!"החברות הגדולות" פה?!?!נכון יש ילדים שמשפלים ופעמים בגדול גם..ואלה ילדים שלא צריכים לפתוח חברה שבאמת מדמי כיס...יש ילדים שפשוט מתפתחים לאט לאט כמו דור ואור מסרב-לנד שאני עובד שם כתומך טכני ונציג מכירות ..העסק כבר רשום כעסק פטור יש דומיין ישראלי יש עיצוב חדש...אנחנו רק מחכים לעוד קצת כסף וגם שרת ייעודי...ויש אנשים שמתפתחים כמונו לאט לאט!!!אז למה לקרוא לאנשים כאלה ילדים קטנים שיסגרו ת'עסק בעוד חודש!
ככה אתה מדבר ואני חושב בדיוק כמו אלירן שזה לא בא מטוב לב זה לשחק אותה.
ואלון צודק אתם משועממים דיי כבר עם השטויות האלה...וכן אני אמרתי מי שלא טוב לו שייצא מהפורום מה מישהו פה מכריח אותכם "לסבול"?!?אני מאוד נהנה פה בפורום פחות מהמריבות אבל בשבילי זה לא נקרא עד כדי כך מריבות...בנתיים במריבות פה לא ראיתי קללות ואיומים!!
מגיבים אחד לשני לפעמים בדרך קצת יותר בוטה ולא תרבותית..!
אז דיי לשחקק אותהה וזהו..