ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
eyesoft:
דבר ראשון, קבל צל"ש. נראה מעולה.
דבר שני,יש כמה הערות:
-בתכנון המקורי, התיק עבודות יהיה לתכנות ברובו, או לעיצוב ברובו? כי בד"כ אם תיכננת שזה יהיה עיצוב ברובו, אז תרשום מתחת ללוגו : עיצוב ותכנות ולא ההפך.
-בקשר לתאימות לפיירפוקס:
מצד אחד, אתה צודק. לאלו שזה "מתפרק" להם בפיירפוקס צריכים לעדכן. והכל יסתדר.
מצד שני, אם ידעת מראש שאלו שלא עידכנו, יראו שגיאות, לא יכלת לסדר את הכל מההתחלה?
-מה הקטע עם הeye הזה?
יש כבר את יוסי (coloreye), אני חושב שזה חוסר מקוריות. אתה אמור למצוא שם שאין לאף אחד.
-ואני לא מוצא שום קשר בין הeye לבין התוכן שהאתר אמור להעביר. ממש שום קשר.
-הערה בונה שלי: שנה את השם, למשהו יחודי, ושקשור במידה מסויימת לתוכן שהוא אמור להעביר לזה שגולש באתר.
-לאיזה מטרה האתר? הצגת תיק עבודות? או פתיחת עסק שאמור להניב רווחים?
-אם אתה מתכוון להציג בו עבודות, עדיף שתעשה את כולו לתחום הזה. ובנוסף, תעשה - "פינה עסקית"- שבה תציג את התחום שלך, כאחד שיודע לבנות אתרים.
זהו סה"כ.
בהצלחה 
|
תודה רבה ותודה גדולה עוד יותר על התגובה המושקעת.
תכנות, עיצוב אתרים הוא דבר שולי יחסית.
כי לא ציפיתי שמישהו לא יעדכן את הFF, כי הוא אמור לנדנד לך (לפחות לי) וכי זה כבר 5 גרסאות אחורה בFF :P.
Eye-Soft הוא רמז שנון ל I-Soft AKA אני מתכנת. מלבד זאת, זה פשוט שם חמוד ויפה. אם יש לך הצעה לשם אחר, אני אשמח לשמוע אותה :] אהה ובקשר לColorEye, השם Eye Soft קיים כבר למעלה משנה וחצי וColorEye זה שם חדש למדי (הוא החליף כינוי).
מטרת האתר הוא אתר יצוגי לעסק. אני לא מתכנת חובב, אני עובד עם לקוחות בני 30+ ובין השאר גם עם מפלגה חדשה (בכנסת כמובן...). המטרה היא פחות או יותר סגנון
www.dvirs.net ו
www.scepia.co.il שילוב של שניהם בעצם.
המטרה האחרונה של האתר היא תיק עבודות.
שוב, תודה רבה על התגובה המושקעת