|
|
|
|
# 1 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 2 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
אני הבעתי את דעתי ויש לי זכות לכתוב את זה! אם הוא לא מסכים זכותו לא להסכים! בתור מנהל הוא זה שנהג לא נכון! הוא "חוסם" אותי שאני לא יודע למה הוא התכוון בכלל כי אני יכול לרשום ולעשות הכל ללא בעיה רק בגלל שהוא לא מסכים איתי! אתה מבין?!
|
|
|
# 3 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
Netclass תתבייש לך....זה מה שיש לי להגיד,איך היית מרגיש אם חס וחלילה מישהו מהמשפחה שלך היה מובא לבית חולים..ומישהו יגיד לך "מגיע לך"?!....כ"כ בושה.... Alter כנ"ל |
|
|
|
|
# 4 |
|
תודה על תרומתך.
|
לפני שאתם בכלל חושבים עליו כראש ממשלה, תחשבו עליו כבן אדם קודם כל.
זה יפה אם מישהו מהמשפחה שלכם היה ככה מאושפז והייתי יורד עליו? תגלו קצת סובלנות כלפי דעות של אחרים. אל תתקפו ישר. |
|
|
|
# 5 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
הוא לא מהמשפחה שלי! הוא שולח חיילים לזיין אנשים במקום לעשות שלום באמצעות דרכים ללא מוות והם לא הורגים מחבלים הם הורגים אנשים חפים מפשע מצידי שימות.
|
|
|
# 6 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אם הייתי מנהל היית מקבל כבר אזהרה. נ.ב ברוך השם אמרו עכשיו שהוא בהקרה.
|
|
# 7 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
תשמע מיליוני אנשים מתים בגלל שלראשי ממשלה מתחשק לשחק קצת לראשי ממשלה כאלה מגיע למות.
|
|
|
# 8 | |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
"הוא שולח חיילים לזיין אנשים במקום לעשות שלום באמצעות דרכים ללא מוות" אני רוצה הסבר למשפט הזה כי הוא ממש דפוק ולא נכון.... |
|
|
|
|
# 9 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
ושולחים חיילים לזיין ישובים זה לא הפתרון ככה הם יעשו שוב פיגוע ואז שוב ישלחו חיילים "לזיין" ישובים ואנשים ושוב.. בקיצור, לא יודע אם מגיע לו למות אבל לפחות, לצאת מתפקיד "ראש ממשלה". ולזה שכתב שאתם יותר גרועים מיגאל עמיר.. אנחנו חושבים ככה הוא הלך ועשה ו.. יצחק רבין עשה שלום הבטטה הזה לא אכפת לו אם יהיה שלום או לא אכפת לו מהכסף שלו ולא להתפטר מהתפקיד את יצחק רבין לא הייתי רוצה להרוג
|
|
|
# 10 |
|
תודה על תרומתך.
|
כלל חשוב במדינה דמוקרטית. סובלנות.
אם כולם היו עצבניים , ומאחלים לו שימות, אז רק שתדעו שאתם יותר גרועים מיגאל עמיר. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|