|
|
|
|
# 1 |
|
חבר וותיק
|
oxserv.co.il
----------- פרסם הודעה שבו שאל על עברות תנועה ובו ציין שיש לו כמה עבירות תנועה. בהוסטס הישן או בהוסטס הזה אני כבר לא זוכר הוא אמר שעשה תאונת דרכים אם האוטו. מנהל חברת איכסון=חולה מחשבים. Last edited by Enterclick; 01-01-06 at 10:24.. |
|
|
# 2 |
|
מ.תיכנות
|
לא נכון, זה לא קשור להוסטס הישן, ולי יש כבר תשובה, חסר לי רק רמז אחד.
|
|
|
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
אבל בני אתה אני לא חושב שאתה משתתף באיזה קבוצה. טל-אנחנו באותו קבוצה אם אתה צריך עזרה ברמז תשאל אותי בהודעה פרטית שהקבוצה השניה לא תראה. |
|
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
כניראה שזה לא היה ברור..
-------------------------------------- לכל המשתתפים שהוזכרו לעי'ל כמשתתפים. -- יש רשות להגיב כאן כל גורם חיצוני שיגיב כאן יושעה .-- ---------------------------------------- אממ לא קשור להנהלה. חולה מחשבים. עברות כביש? oxserv.co.il? אבל הוא כבר פסול. אז המשתמש ALM. חולה מחשבים-מבין בכול חומרת המחשב+תכנות אם אני לא טועה והוסטינג. עברות כביש-אין לו אבל אני זוכר שהוא פרסם פה שהוא כבר נוסע לבד בלי מלווה. והוא קשור לצוות ההנהלה. |
|
|
# 6 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
Alm אפשר לקרוא גם כהלם ככה שם זה מתחבר ל "דני- אני עדיין בהלם מהמקרה המזעזע הזה."
|
# 7 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
על זה דווקא לא חשבתי. אז יש לנו פה עוד הוכחה שזה המשתמש ALM. |
|
|
|
# 8 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]()
|
# 9 | |
|
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
ציטוט:
אך שוב זה לא הוא =] |
|
|
|
# 10 |
|
חבר וותיק
|
רשימת המנהלים שנפסלו-
יובל פרנק. ALM level-serv ori moshir shev.com kaytekk psycho -------------- אממ חוץ מגילעד מבסט-סרב אני לא יודע למי עוד יש רישיון. גילעד מבסט-סרב הוא גם חולה למחשבים-חברת שרתים והכול. גם יש לו רישיון. שור שמחפש טרף-מנהל שמחפש לקוחות? |
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|