![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() רואים השתפרות! רק חבל שיותר מדי דומה לזה: ![]() אולי לא נעשתה פה ממש ממש העתקה אבל גם אם לא נעשתה העתקה מומלץ להיות קצת יותר מקוריים... |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
אם תסתכל תשים לב שלא נעשתה העתקה.
מה שונה?: הצבעים לא דומים, השתמשתי בסטייל שיצרתי לבד. המברשות שונות הצבע רקע איה שהכתב שונה(שים לב). הצורה שונה! צבע הכתב שונה. והתמונה שונה, אצלי יש שרת, בבקשה שים לב לשינויים, יש הרבה, והיו הרבה באנרים דומים לשלך בשוק, אם תשים לב, הבאנר שלי שונה, מאוד שונה |
![]() |
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואת הפונט לא אהבתי..... |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
טוב אז הבאנר לא נעשה באותה הזווית, לאותה מטרה וכו'.... אבל מאד נראה כי נלקחה משם השראה..... ועוד דבר הבאנר שהצגתי הוא לא שלי חח... |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
תודה על תרומתך.
|
נו אי אפשר להוכיח שדבר כזה קטן אכן מועתק,
זה דומה אבל שונה זה באנר תראו את הגודל אין פה דיוק בהעתקה ככה שאני לא יכול לשפוט השיפור הרבה יותר יפה =]
# 17 |
חבר בקהילה
|
הסגנון הזה של הבאנרים כבר חרשו אותו!!!
# 18 |
חבר מתקדם
|
הנה הבאנר בגרסתו האחרונה, לא אשפר אותו יותר מזה..
איך הוא?: ![]() http://img450.imageshack.us/img450/8080/webserv2bf.jpg הוספה רשת, שופר ה.. לא'דע איך לקרוא לזה, החלק הלבן שמעל, ועוד כמה דברים קטנים. |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש חדש
|
האחרון הכי נחמד אבל בכלל לא אהבתי בגלל הרקע שיש מאחורי הכחול כי זה תמונת רקע שלקחת כי גם לי יש אותה אז פשוט לקחת והיא חינמית אני לא אומר שגנבתה, פשוט עשיתה שקיפות ולמי שמכיר את התמונה זה נירא פשוט מידיי ורגיל. כך גם בחתימה שלך.
# 20 |
Guest / אורח
|
עיצוב נחמד הפונט לא משהו...
וחבל שאתה משתמש בתמונה של שרת אחד לכל העיצובים שלך תהיה יותר מגוון בעיצובים שלך |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|