|
|
|
|
# 1 |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
עוד אחד עם 300-400 ש"ח שהחליט להקים תחרות אתרים..יופי...זה הטריינד החדש...קודם זה היה פורומים שולט..עכשיו יש כמה..יש תחרויות אתרים,רדיו(ים) וכמובן רשת אתרים שכל יום יש אחת חדשה...האינטרנט הופך להיות דבר משעמם בלי יחודיות...וזה מעצבן..
![]() |
|
|
# 2 | |
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
* פורומים אמנם פסקו מלהפתח, וזאת אודות להפסקת הפצת המערכת הפופולארית IBHEB (אמן שלא יחזרו להפיץ). * תחרויות אתרים, אינני חושב שהעיניין יתפתח כ"כ מהר יהיו הרבה תחרויות. ישנם 2-3 תחרויות אתרים דומיננטיות, כל השאר ייפלו. * כנ"ל לגבי רשתות אתרים - כרגע ישנם 5 שאני מכיר, ומתוכם 3 דומיננטיות -XP, מגנט, וזולה זון (אם כי מגנט קצת דואחים כרגע). להקים רשת אתרים איננו דבר פשוט, ומי שחושב שיוכל להשקיע כ 1000 ש"ח ובזה לסגור עיניין טועה (אם תרצו דיון מפורט על כך אשמח..).... ולכן רשתות אתרים לא יהיו הרבה.. מתן
|
# 3 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
hevre.co.il gpg.nrg.co.il אותם אתה לא מזכיר? למרות שהם לא רואות את אף אחת מהרשתות שהזכרת.... |
|
|
|
# 4 |
|
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
נחמד בהצלחה..
אשמח אם תצור עימי קשר פרטים בחתימה תודה.
# 5 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
מדוע האתר שלי רשום ולא נרשמתי?
|
|
|
# 6 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
תבדוק אצל מנהלי הרשת אולי הם נרשמו =\ |
|
|
|
# 7 |
|
אחראי קהילה
|
לא נרשמנו.
|
|
|
# 8 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
חחח...ניראה לי יש באג או משהו..
יש לי 17 הצבעות כן? למה אני לא ראשון? |
|
|
# 9 |
|
חבר בקהילה
|
תגידו אנשים לא נימעס לכם לפתוח כל יום שני וחמישי מערכת תחרות אתרים חדשה?
אנשים כבר לא יודעים לאן להירשם אני זוכר את הימים שהיה רק את טופסיסטס וכולם נירשמו בו ובאמת היתה תחרות ענקית אח"כ ניפתחו גם טופסיט ועדיין רוב האתרים התשתפו בתי התחרויות ומה עכשיו יש ? מאות תחרויות אתרים אנשים אפילו לא נירשמים וברוב התחרויות שאפשר למצוא בגוגל בסוף (ישראליות) יש אולי אתר אחד או שנים רשומים ולרוב אחד מהם זה יהיה הטופסיט עצמו נו מה זה? היה פעם נחמד כשהיה קשה להסיג את המערכות הללו (אני אישית תיכנתתי אחת נחודה אם עיצוב לא מי יודע מה יפה : רקע כחול תאים אפורים לוגו משהו שניראה כמו פלאש היו ימים ועכשיו אני לא מוצא את הדיסק שעליה יש את המערכת הזאת ועוד הרבה מערכות אחרות )
# 10 |
|
חבר בקהילה
|
התחרות אתרים לאחר שנריץ אותה רשמית עם עיצוב צפויה להיות בין המובילות.
כמו שציינתי - העיצוב בדרך, המעצבת קצת מתעכבת אבל יש עוד כמה שעובדים על זה. בכל מקרה סבלנות! תודה ושבוע נעים.
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|