|
![]() |
# 1 | ||
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
נכראה לא אבנתם,לא אמרתי שזה יקר,לא אמרתי שתעבדו בחינם,
סכך הכל אמרתי שילד בגיל שלו שלי שלכם לא יקנה דבר כל כך יקר,כי אין לו מקור הכנסה חודשי אז אתם נותנים מחירים בשמים על דברים כאלו?למה מה אני ?מה אתם?תחשבו שניה בני כמה אתם?20?כולנו פה כימעט בגילאים האלו,יש לכם עכשיו להוציא על מערכת 10000 שקל?למה מה קרה איפה אני חיי |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מי שרוצה משהו איכותי ויוקרתי צריך לדעת שהמחירים כאלו. מי שרוצה מערכת מילדים שאין להם ניסיון בתחום ושמתכנתים ב1.90 מוזמן לקנות מהם. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
45 אלף על מערכת כזאת זה באמת מוגזם אבל 10 אלף זה מחיר מצויין וממוצע ביותר. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דבר שני, אתה לא חושב שהאינטרס שלנו הוא כן לסגור עסקה? המחירים ש"נזרקים" הם לא סתם... |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() אברי
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוד נקודה שאני רוצה לדבר עליה היא זה שגם אם המתכנת בין 10 או בין 30 זה לא צריך לגרוע מהמחיר או להפך. בזמן האחרון שמתי לב שהרבה חושבים שילדים (בני 14-16) צריכים לקחת הרבה פחות בגלל העובדה שהם ילדים. זה שאנחנו קטנים ממכם לא אומר שאנחנו צריכים לקבל פחות, אחרי הכל העבודה שלנו לא שונה מעבודה של מתכנת מבוגר יותר. ולפותח האשכול, במידה ואתה מעוניין בהצעת מחיר פנה אלי בפרטי.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מתכנת מבוגר = יותר ניסיון = יותר ידע (כמובן שיש יוצאים מהכלל אני לא מכליל לפה או לפה) |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|