|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
1. טל צודק (זה שהגיב ראשון על תגובה זאת). 2. שנה זה לא מעט זמן. 3. מה מהדברים שהוא רשם מביעים חוסר מקצועיות. 4. להפך זה מראה על התחשבות בלקוחות. כי ללמוד הוא חייב אין מה לעשות. לכן אם היה ממשיך הוא היה פוגם באיכות השירות. |
|
![]() |
# 2 |
חסום
|
בן בהצלחה בהמשך אח שלי
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא אמרתי שהוא לא מיקצועי.
אמרתי שעיניין הפרישה לא מיקצועי. ביגלל הפרישה זה משנה קצת את התדמית של חברה מעולה שיכולה ליהיות עוד זמן בשוק. עזבו-לא נכנס לויכוחים. |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
סליחה אבל יש מעבר לאינטרנט גם לימודים... ובלימודים חייבים להשקיע בכדי לבנות את העתיד שלך! אז עכשיו הוא פורש מהחברה וזה נראה לך לא מקצועי אבל בעוד 10 או 15 שנה שהוא יפתח עסק משגשג בעקבות ההשקעה שלו בלימודים, אני רוצה לראות שתגיד לי שהוא לא מקצועי בקיצר בן עשית דבר נכון. |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הוא מקצועי ועוד איך! הוא אמר שהוא סוגר את החברה? הוא לא אמר! הוא אמר שהוא פורש ומוכר אותה (ויש הרבה שירצו לקנות). עכשיו עוד משהו יש לנו חיים אחרים מחוץ לתחום ההוסט כמו לימודים, בגרויות וכל זה השנה לפי דעתי זה התחיל להרבה מאיתנו ואנחנו מעדיפים להשקיע את הזמן שמשקיעים באינטרנט בלימודים! עכשיו תבין עד כמה הוא רציני ולא עוד טמבל שזורק את הלימודים בצד והולך לאינטרנט כי יש מזה כסף טוב... |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
לימודים זה דבר חשוב,
שיהיה בהצלחה בן. אני חושב שבאמת עשית עבודה מעולה. יישר כוח!
# 9 |
אחראי קהילה
|
בהצלחה בהמשך בן ,
בכל מקרה, גם אני פרשתי מכל הסיבות שאתה ציינת . |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
![]() ![]() ![]() אני לא מאמין! חבל מאוד בן, אני לא בטוח שיהיה מנהל כמוך. הייתי מנהל נהדר! באמת מנהל מעולה. אבל בכל זאת, שיהיה לך המון בהצלחה. מקוה שתשמור על קשר ![]() אבל מצד שני, אני גם מבין אותך, אתה יודע גם שרציתי להיכנס לעסק הזה. אבל חשבתי שוב, והחלטתי שלא מאותם הסיבות[המוצדקות] שלך. אז שוב, שיהיה לך בהצלחה בהמשך ![]()
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|