|
![]() |
# 1 |
Senior Member
|
ולי זה ניראה כאילו עושים עלי חמולות של מנהלים בגלל שאני בנאדם שונה או מוגבל בקצת מחרים
לי זה ניראה יותר כחה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי קהילה
|
מילה אחת ששווה אלף מילים והיא : אה?
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
Senior Member
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
"זה הדיון ששבר את קש הגמל" התכוונת בטח זה הקש ששבר את גב הגמל, חחחחחחחחחח! יפה!!! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
והינה..התלונות מגיעות?
מי ביקשו ממכם? לקרוא חוקים והילתנהג כמו בני-אדם נורמליים? כול כך קשה?.. Last edited by SHeDoN; 16-10-05 at 15:39.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
Senior Member
|
ציטוט:
כחה זה בפורום הזה? בגלל שאני משהו אחר? בגלל שאני לא מהעדה שלכם? תאמינו לי אני כמו כול אחד ויותר טוב! זה לא אומר שעם אין לי חברים או קרובים אתם יכולים לרדת עלי |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
ת'אמת, אני לא מצליח להבין אנשים... מה כזה נורא באזהרה? סוף העולם הגיע? כאילו מה כבר יקרה אם תהיה לך אזהרה... זה לא שתשב בבית סוהר או משהו...
אזהרה זה כבוד!
# 8 |
חבר על
|
שמע,דבר ראשון מי אתה חושב שאתה שתלונן על המנלים
דבר שני עם אתה רוצה,אתה מוזמן ללכת עם לא טוב לך |
![]() |
![]() |
# 9 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מותר ורצוי להעביר ביקורת על מנהלים כי ככה אפשר לשפר. אם משתמשים לא יעירו ולא יגיבו זה סימן שגם לא אכפת להם ממה שקורה, וגם המנהלים לא ידעו שהם עושים משהו שמפריע למשתמשים האחרים. הבעיה היא לא עם התלונה, הבעיה היא עם הדרך שהמשתמש בחר לפרסם את תלונתו. היא לא נעימה ולא עוזרת. במקום להעביר ביקורת בונה או דיסקרטית, הוא בחר לפרסם את התלונה שלו בפורום. אני לא רוצה שמשתמשים ירגישו שסותמים להם את הפה וילכו. לא זאת המטרה של האשכול ואני מקווה שהמצב יפתר בצורה נעימה ולא ב"נמאס לי אז אני הולך". זאת התנהגות מיותרת שאין לה ממש הצדקה, בפרט (לדעתי) שאני משתדל לפתוח כמה שיותר ערוצים לתקשורת, גם להעברת ביקורת, וגם לתגובות של משתמשים. -אלון. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אלון-אני שאלתי אותו למה והוא ביכלל לא הבין אתה מה שהוא עשה.
והוא מחק אותם בטח כי הוא ראה את ההודעה הזאת. אני לא מנסה ליפגוע באף אחד פשוט להראות לכם את הטעיות שלו כי הוא לא יודע אותם לבד. dassmaster-אני לא שואל אותך וגם לא ישאל אותך מה לעשות. וזה גם לא פורום שלך שאתה יכול לומר לי ללכת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|