|
|
|
|
# 1 |
|
תודה על תרומתך.
|
לכל מי שבא בכוונה לתפוס אותי (דימה, לא ציפיתי ממך), אז לא, אני ממש לא רוצה לנהל כאן אחרי מה שקרה. אני רק רוצה לעזור שלא יהיו בעיות, כי מה שהיו בפורום הקודם היה פשוט סבל נוראי.
אז בבקשה, אל תדחוף את האף למקומות שאתה לא צריך, כי אתה יודע בעצמך שזו אמת. לגביך mln, אני לא יודע מאיפה צצת, ואם אתה משתמש חדש, אבל אם אתה באמת משתמש חדש, עדיף שלא תדבר.
לפניות, אנא השאירו לי הודעה פרטית. Matchs. Last edited by Matchs; 05-10-05 at 07:33.. |
|
|
|
# 2 |
|
חבר וותיק
|
וואלה צודק
כולם פה רוצים להיות מנהלים ת'אמת גם אני תכננתי, אבל אחרי שראיתי שכבר כולם רוצים ויש תחרות עצומה אז ירדתי מזה זה לא מה שישנה את החיים שלי אנשים רדו מזה
|
# 3 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אבל בכל זאת, אני משער שעוד אפשר לשלוח הצעות לניהול, מכוון שעוד לא בחרו את הצוות. רותם ![]()
|
|
# 4 |
|
מ.תיכנות
|
תקשיבו לי, הדרך היחידה להרשים את המנהלים, ולהראות להם שאתם מבינים, זה להשקיע כבר מההתחלה בפורום, תראו את הידע שלכם, אל תפנו אליהם סתם "אני רוצה להיות מנהל" וזהו.
תראו שאתם מתאימים ![]() |
|
|
|
# 5 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
|
|
|
# 6 |
|
תודה על תרומתך.
|
פשוט צריך לקוות לטוב טל, ואני בטוח שהכל יסתדר.
|
# 7 |
|
חבר וותיק
|
וכמו בהוסטס הישן.
גם פה המשתמשים מנסים לדבר למשתמשים כאילו הם מנהלים. |
|
|
|
# 8 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
נמאס לי, עוד דוגמה טובה לאלו שרוצים להרוס את הוסטס. תפסיקו עם זה כבר, בסה"כ רוצים לעזור ולקדם, ואתם באים בטענות, אח"כ אתם מתפלאים למה הוסטס יורד ברמה ..
|
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
אני מניח שאתה מדבר פה עליי במקצת, תקן אותי עם אני טועה?
בטח אתה חושב שאני איזה חנפן או משהו.. בגלל שהזמנתי לאלון ולהוסטס עיצוב חדש. למה אתה חושב שאני מתחנף בזה? בניגוד למשתמשים אחרים פה שחושבים שלנעול הודעות ולתת אזהרות למשתמש זה מספק בשביל להיות מנהל אז אתם טועים להשקיע קצת כסף מהכיס האישי שלכם ולתרום לקהילה, זה לא יעשה לכם חור בכיס.. רק יתן לכם הרגשה טובה. אם אתה כ"כ מקנא בזה, אין לי שום בעיה לבטל את ההזמנה של העיצוב. שיחת טלפון אחת והעיצוב מחוק ![]() טל.
|
# 10 | |
|
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]() אני מדבר על משהו אחר בכלל, אתה עוזר לפורום, ולא מנסה לעשות את הדברים שרשמתי באשכול ![]() למה חשבת אחרת? ![]() רותם.
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|