|
|
|
|
# 1 |
|
Fatal Error
|
המאמר לא עשה עלי כזה רושם.
1. לתקן (ול validator) יש לפעמים שגעונות משלו שעל קוד תקין לכל הדעות הוא מתחיל לצעוק שחסרים פרטים כאלו וחסרים דברים אחרים. 2. במקרים מסויימים שמתאימים את האתר לשלושת הדפדפנים הגדולים (IE, מוזבל ואופרה) יש צורך לכתוב האקים מסויימים כי שיטה אחת או אחרת לכתיבה עובדת רק בדפדפן אחד ואילו לשניים האחרים צריך לכתוב דרך פתרון עקיפה - את ההאקים הקטנים האלו הוא מזהה כקוד שגוי. 3. אני לא מוכן לוותר על עיצוב האתר, הזחה נכונה, יעילות קוד, שיטות עבודה שלי רק בשביל ש W3 יוציא לי באנר קטנצ'יק "וואלה אלעד, האתר שלך כתוב לפי התקן" 4. אני אחד שמאמין שאם האתר נראה היטב על 3 הדפדפנים שציינתי למעלה, אתה יכול לשים פס על התקן. והערה קטנה לסיום באשר לאנשים עם מוגבלויות: בחיים, אבל בחיים לא תוכל לבנות (או לתכנת) משהו שיתאים לכלל האוכלוסייה ויהיה לשביעות רצונה. כל מקרה תבחן לגופו כי הרי אין עולם ורוד ותפעל לטובת הרוב.
# 2 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
לש"ש
צריך לחשוב יותר על מכשירים ניידים בעלי כח עיבוד פחות. פלאפונים מחשבי כף יד ולך תדע מה עוד יהיה...
# 3 | |
|
Fatal Error
|
ציטוט:
|
# 4 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יהיה יותר קל לעבד את הקוד. בXHTML / מסמל סגירה. ככה שהמחשב לא צריך לחשוב מה צריך תגית סגירה ומה לא. ברגע שהוא פוגש / כנראה זו סגירה. אני לא מנסה להצדיק את התקן אני רק מנסה לחשוב למה הוא מועיל והבאתי את המאמר בעיקר כדי להראות מה זה בכלל ולמה בכלל המציאו אותו.
|
# 5 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
במחשב נייח כמו שאתה משתמש בו עכשיו (לפחות כך נידמה לי) יש בו הרבה מקום אחסון, כך שמתי שהקוד לא תקני, המחשב מוריד את הדף למחשב, ומתקן לו את הקוד, ואז אתה רואה את הדף המתוקן, אבל במחשבים נידים כמו פלאשפונים וכף יד, יש יותר בעיה לעשות זאת.... ואז יכול לקרוא שהאתר לא יעבוד... מקווה שהבנתה |
|
|
|
# 6 | ||
|
Fatal Error
|
ציטוט:
"המחשב מוריד את הדף למחשב ומתקן את הקוד"? אני חושב שזה קצת לא נכון (וזה נאמר בצורה עדינה).. ציטוט:
|
# 7 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
br input embed meta link img ויש עוד כמה עשרות :\ אלו הנפוצים ביותר. |
|
|
|
# 8 | ||
|
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
1. מה זו תגית link? 2. ל embed כן יש תג סגירה
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ולתגית כמו <div> בכל מקרה אתה צריך לסגור. מעטות התגיות שאין להם תגית סגירה, ככה שהנימוק הזה לא כ"כ משכנע
לש"ש זו דוגמא. ברור שזו לא הסיבה היחידה אבל כל דבר חוסך קצת. הדעה שלי היא שאם זה לא יותר מידי קשה אז למה לא? כמובן שאם זה סיבוך אז באמת חבל כי עד שממש אתרים יפגעו כי הם לא תקניים יקח זמן ורוב האתרים ישתנו עד אז.
# 10 | ||
|
Fatal Error
|
ציטוט:
השאלה שנשאלת פה - האם להתאים את האתר STRICT לתקן כשזה בא על חשבון שעות עבודה נוספות מה שגורם לעלות הפרוייקט לגדול. אני לא אומר שלא צריך לסגור תגיות כאפשר ואני לא אומר שלא צריך להוסיף קובץ CSS חיצוני כי כן צריך. מה שלא צריך לדעתי זה ללכת עיוור שבי אחרי התקן כי לפעמים הוא פשוט מקריץ דברים שמה לעשות - אי אפשר לתקן אותם. ציטוט:
לפעמים צריך להיות נונ-קונופרמיסט ועם כולם הולכים עם התקן (מה שלא ממש נכון), אתה יכול ללכת נגד הזרם ונגד התקן. אני רוצה שתראה לי אתר עם 50 דפים דינמיים שונים (!) , המכיל תמונות, טבלאות, גרפים (ב VML שנתמך רק ב IE) ועם זאת כתוב לפי התקן. ואם אתה מצליח להתאים אתר כזה לתקן בפחות מ 5 שעות עבודה מינימום, דבר איתי. יש לי כמה פרוייקטים בשבילך תמורת תשלום.
eLad Last edited by eLad; 24-03-06 at 16:48.. |
||
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|