|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ברור שזה שונה. זה כמו שימציאו תקן לתפירת בגדים. מה זה משנה התפירה העיקר איך שזה נראה ואם אכפת למישהוא מהאיכות תפירה אז הוא ידאג לזה.(ואני לא מדבד על בגדים מיוחדים למטפסי הרים או משהוא)
|
# 2 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
תפירה עמוקה כדי לאפשר חוזק (אין לי מושג בתפירה אגב). תפירה הכוללת שימוש בגומי בכדי להתאים את הבגד לכל הלקוחות (קהל היעד - השמן הוא במקרה הזה FF אשר דורש קוד נכון ותקין :P). ועוד ועוד. גם באוטו אפשר לעשות אוטו מפח גרוע, האוטו יסע, אבל כאשר תקרה לו תאונה האוטו ילך פייפן. |
|
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בדברים כמו אתרים זה לא כ"כ קריטי. הבעיה שאנשים הפכו את המושגים FF וקוד תקין לאלים בלי להבין באמת שזה לא כ"כ קריטי. ברור שזה עדיף, אבל זה לא כ"כ קריטי.
|
# 4 | ||
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
אלעד, רק בגלל זה: ציטוט:
meshuga: מצטער, פשוט אני מצטט כמה וכמה הודעות גדולות מאוד והכל יצא מבולגן מאוד אם אני אשים הכל ביחד. להבא אני אנסה להכניס מספר ציטוטים שונים בתגובה אחת. |
||
|
|
# 5 | |
|
Fatal Error
|
ציטוט:
העלתי פה טיעונים נגד ואתה שוב ושוב ושוב בוחר להתעלם מהנימוקים האלו ולהיטפל לדברים הקטנים שנאמרים בלהט הויכוח. אם אתה לא מעוניין להשתתף בויכוח הזה כי: אין לך מה לומר, מיצית עצמך, קיבלת תשובה מספיק הולמת לכך שטענותיך שגויות, אין לך זמן וכו' אז תגיד את זה ישר ולעניין. אתה זלזלת ביכולת שלי כמתכנת ובאתרים שאני עשיתי, אני החזרתי לך באותו מטבע ואפילו התנדבתי להציג לך כמה פרוייקטים שביצעתי. אם אתה לא רוצה להציג פרוייקטים שבנית - בזכותך.
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|