|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תאורתית מה שהכי הרגיז אותי זה העובדה שהוא אמר שהוא שיפר את מה שכתוב במרכז האתר שלו. שאנשים מעתיקים ממני מילה ובמילה ומעיזים להגיד שהם שיפרו זה פשוט עולה לי על העצבים. לא ביקש סליחה, מה אני אעשה. אני לא הולך לחנך את העולם, אבל להגיד לי שהוא שיפר ?! זה כבר ממש גועל נפש (ראה תמונה, מצא לי את השיפור...). |
|
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אבל אתה לא צריך להתייחס לזה כל כך ... עכשיו בגלל האשכול שלך השם שלו מפורסם יותר (גם אם זה בעין רעה, הוא עדיין עולה על "כותרות הפורום") ובגללך. אני לא הייתי עושה את זה, הייתי עושה הכל ע"מ שהאתר הזה ירד מהרשת כמה שיותר מהר (בדרכים דיפלומטיות כמובן - שיחות טלפון ושליחת פקסים\דואר) ובנתיים משכנע אנשים שאותו מתכנת גונב ממך וזה מה שהוא שווה. אתה צריך לדאוג רק לעצמך ולא לאף אחד אחר..
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אם הייתי עומד מול חברה קל מאוד להרתיע חברה. לחברה פגיעה בשם הוא דבר גדול. לילד שגם ככה מקבל את כל צרכיו מההורים זה לא משנה כלל וכלל. זוהי לא פרנסתו. |
|
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
דן אני לא מאמין עליך חחחח באמת שלא אנשים מקנאים בך בטירוף אם זה יעזור לו למצוא לקוחות שהוא אפילו לא יודע לסגנן טקסטים ? שיהיה
בכל מקרה חחח פה בהוסטס הוא כבר יצא UnRama ![]() וד"א ככה זה דן תמיד יבוא מישהו יעתיק זה מקרה אמיתי וקורה הרבה ומצעער ! שאפילו להעתיק אנשים לא יודעים ![]() ![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לילד שאמר משהו על הביקורת שלי (yakar) אם אני לא טועה ועוד אחד, הוא אמר שהוא יוריד כי הוא ניתפס ואז הוא רץ וניסה להוציא אותי רע. את התוכן הוא אולי יוריד, אבל את המבנה של האתר הוא הוריד. הוא מעתיקן עלוב. בכל מקרה, אני בהחלט שמח לשמוע שיש עוד אנשים טובים פה שאכן מסכימים איתי. ד"א, תודה למנהל על נתינת האזהרה למשתמש yakar ![]() |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|