|
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
אתה לא אמור להיות בצבא??
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מתן ....אתה לא אמור להיות בצבא ??:qqb010: |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
זכור לי שהוא אמר שדחו לו אותו..
# 4 | ||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
אם אתה לא רוצה שיבואו ילדים תעלה מחירים ותירא אך לא יבוא "ילדים", איך שאתה קורא לזה.
לפי דעתי צעד טפשי משולב בטיפשות. כי ללא ה"ילדים" האלו החברה שלך בכלל לא הייתה מתקיימת. הבוגרים יותר כבר מבינים שמחברה עם מחירים כאלו לא יצא כלום, לכן הם הולכים לחברות הגדולות. אני גם בטוח ב 100% ש-90% מאלו שכתובים לך בשורה בצד של הלקוחות הם ילדים, אפילו 99%. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
הדבר הכי מטופש ששמעתי עליו בחיים..
רוב המשתמשים פה מתחת ל 17... בעיה שלך..מה אני אגיד
# 8 | |||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אבל לקחתי בחשבון שאני יפסיד כמות לקוחות מההחלטה הזאת אבל אני יכול להראות לך רוב הלקוחות שלי מעל גיל 16 בזמן האחרון רק התחילו לבוא אליי "ילדים" שלא מבינים כלום ומצפים ממני שאני יבנה להם תאתר שאם הם עושים בעיה בפורום שלהם שאני יסדר אותה וזה לא אחריותי אני מספק תשרת זה התפקיד שלי אם הייתי מפסיד לא הייתי עושה את זה יום טוב Last edited by מתן גיטא; 20-10-05 at 01:57.. |
|||
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
ServPlace
תירגע כבר, סבבה,שמענו שהוא דפק אותך. ככה זה בחיים. אתה לא צריך מעכשיו לרוץ אחריו ו"להזהיר" אנשים אחרים. ולפותח האשכול, שמעתי הרבה ביקורות על החברה שלך אבל עד שאני לא אנסה אני לא אדע איך זה באמת. אבל הצעד שעשית עכשיו, אתה כנראה מטומטם. איזו החלטה ילדותית וטיפשה. בשוק ההוסטינג, שהוא שוק ממש קשה ומלא חברות רציניות לא מצליחות ונסגרות כל שבוע, אתה עושה החלטה כל כך טיפשה. טוב נו, בהצלחה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
לדעתי, לא צעד חכם בכלל.
אבל, בהצלחה. :\ אגב, בן כמה אתה? :| |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |