|
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
Alon R, מספיק.
פעם אחת כבר כתבת משהו על העבר שגם אז היה מוטל בספק. זאת הפעם השניה שאתה מתקיף את אדם. די. אדם לא היה בפורום חצי שנה עקב החלטות כאלה ואחרות ולאו דווקא עקב בעיות של ספק ביושרו. כרגע, לא ידוע לי על שום דבר עדכני שהוא אפילו מוטל בספק לגבי יושרו של אדם. אתה לא חייב לאהוב אותו, זאת זכותך, אבל בין חוסר האהדה שלך כלפיו לבין קריאות של "גניבה" .. לבין עובדות בשטח - כמו לדוגמה העיצובים שלא היו צריכים להיות באתר שלו - ולא בידיעתו - אלא בעקבות מעשי השותף שלו - וגם זה טופל למיטב ידיעתי בצורה שסגרה את העניין לא בצורה של ויכוחים או בעיות -אפילו עם אלירן! - אז בין כל זה לבין הקריאות שאתה רומז, זה לא בסדר. אחרי חצי שנה שאדם לא היה פה, אני מקווה ומצפה שהוא יכול לקבל דף חדש ונקי מבעיות העבר. בהתחשב שיש עסקים היום שכל חודש או חודשיים מקבלים ביקורות שונות ומוזרות שפעם הם טובות ופעם הם רעות, אדם לא היה פה חצי שנה מלאה. זה מספיק זמן כדי להתרחק מכל עניייני העבר ואני לא רואה סיבה להעלות אותם שוב. זה גם מיותר, וגם לא מוצדק. אז אנא המנע מההערות האלו, מהעקיצות המיותרות, ומהביקורות שלא אתה אישית התנסית בהן בשלוש החודשים האחרונים.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|