![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
באנדם נורמלי קונה מחשב עד 3500 ש"ח ואם כבר הוא עובר את זה אז זה עד 5000 ש"ח. מי שקונה כזה מחשב הוא חייב להיות בנאדם שלא חסר לו כסף - זה בטוח! אבל כיום זה לא ככה, במיוחד בארץ! מצאתי עוד מפרט של מחשב שעולה 7980 ש"ח (8000 ש"ח): Intel Pentium 4 HT 3,6 GHz 400 GB 2048 MB DDR-2-RAM צורב Dual Layer DVD מהירות די וי די (R/RW/ROM) היא 16/8/24 x מהירות סידי (R/RW/ROM) היא 48/40/52 x Windows XP Home ATI Mobility Radeon X800 PRO עם 256 מגה בייט 6 USB ועוד תוכנות ושטויות... הבאתי את הנתונים החשובים. האם המפרט הזה יחזיק את ויסטה? |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ושוב כרטיס המסך מאוד מאוד חלש ויאט את כלל הביצועים של המחשב. וזה לא מחשב של 8,000 ש"ח ממש לא. זה מחשב של 4,000-5,000 ש"ח במקס', וזה במידה וכל החלקים איכותיים ואני בספק. ומי אתה שתגיד כמה כל אחד מוציא? כל אדם בוגר שמרוויח משכורת מינימום שלא צריך לפרנס משפחה שלמה יכול לממן לעצמו מחשב חזק במיוחד. ומחשבים ביתיים כיום קונים בסכומים של 6,000 - 13,000 ש"ח בערך... כל המחשבים הזולים הם למשרדים בעיקר, ואתה מבקש הרבה! גם זול (מדי) וגם בעל ביצועים, זה לא בא ביחד. |
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כי המחשב שהצגתי בתחילת האשכול זה מחשב שטס עם רץ עליו מערכת הפעלה של XP. וכל משחק עובד עם כרטיס מסך של 256 מגה בייט וכמובן 1024 שזה הרבה RAM למחשב נורמלי של היום. לכל החברים שלי יש 512 RAM מקסימום וכרטיס של 128 מגה בייט. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
הממ..,
אולי תחכה עד שתיצא וויסטה, יצאו מעבדים חדשים, שהרוב 100% יריצו :] אולי תחכה לכרטיסי מסך ישנים, זכור לי שעומרי הסביר לי על טכנולוגיה שתצא DX10, כל המשחקים החדשים ירוצו אליה. תחכה, תחכה, המחירים ירדו =]
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני מבין שאתה לא מעודכן בעולם המשחקים, תמיד יהיו המשחקים שנחשבים "כבדים" וכיום המשחקים האלו דורשים לפחות 2 כרטיסי מסך (CrossFire,SLi) עם 256MB (מומלץ 512MB) ו2GB זיכרון! ואלו משחקי DX9 עם טכנולוגית הצללה, תנועה וכו'... ישנה! בקרוב כשכל הטכנולוגיה תעבור שלב (יחד עם ריבוי הליבות תחת שימוש ביתי, 64Bit וDX10) מחשבים שיכולים להתמודד עם משחקים כבדים של עכשיו יהפכו לצעצועים. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|