|
|
# 11 | |
|
הוסטסניון
|
ציטוט:
את אדון אוהד זה לא מעניין! הוא רוצה לקבל את מה שהבטחתי ולא את הכסף (כאילו שזה נתון לבחירתי). הוא רוצה דומיין com שיעלה לי כ-40 ש"ח מחברה שאני סומך עליה, ולקבל את כספו חזרה! ואני עוד הצעתי לו לקבל דומיין info במתנה. כרגע הוא מאיים עליי במסן, טכנית, אני יכול לפנות למשטרה על זה לא?: קוד:
אוהד עמר אומר/ת: שאלתי אוהד עמר אומר/ת: איפה אתה גר... taika אומר/ת: בשנקין טוב? אוהד עמר אומר/ת: אני אברר עליך שלא תחשוב שאין לי חברים ברמת-גן ובתל-אביב שיכולים לעשות לי טובה taika אומר/ת: תגיד לי מה אתה רוצה? שילמת על 2 info, תקבל את הכסף חזרה ו-info!!! מה הבעיה? אוהד עמר אומר/ת: לא רוצה כסף אוהד עמר אומר/ת: תביא לי את מה שהבטחת אוהד עמר אומר/ת: לא רוצה? אין בעיה taika אומר/ת: אף אחד לא מסכים איתך אוהד עמר אומר/ת: אין בעיה אוהד עמר אומר/ת: אנחנו נראה מי לא יעשה שישי נורמלי taika אומר/ת: כבר עברתי את הגיל בסדר? אוהד עמר אומר/ת: בכיף נשמה מחר כבר נראה עם עברת את הגיל הנכון אוהד עמר אומר/ת: וחבל מגיל 14 להיות ללא אחים וללא אמא אוהד עמר אומר/ת: יש לך ידידה בשם אורטל מוסטקי אולי? taika אומר/ת: מה? אוהד עמר אומר/ת: יש לך ידידה בשם אורטל מוסטקי אולי? taika אומר/ת: לא taika אומר/ת: אני לא ממש מכיר אותה אוהד עמר אומר/ת: מכיר אבל? taika אומר/ת: לא |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|