|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
א. 40 אלף יורו זה לעשירים היושבים בתאים פרטיים ומקבלים מאכלים יוקרתיים . כרטיסים רגילים עולים בסביבות 200 יורו , כמובן שהמחיר תלוי במשחק ובמקום הישיבה. ב. אין מה להשוות בכלל בין אלה שהולכים לראות את המשחקים לבין אלה שרואים בטלוויזיה. ג. אם אתה קנית את שידורי המודיאל , זה אומר שכל עם ישראל יכולים לקנות גם כן? תהיה קצת מודע לסביבתך . 300 שקל זה הרבה מאוד כסף , לא כולם יכולים להרשות לעצמם להשקיע סכום כזה על המודיאל . אני יכול לומר לך שממש לא נעים לאלה שלא יכולים לראות את המודיאל בגלל זה. חוץ מזה , כל מחיר נמוך מ300 שקל , הוא בגלל התחייבות לכבלים או לבנק לאומי . בכל זאת , יש כאלה שבאמת מאבקם הוא חסר תכלית , הם נלחמים על הורדת מחירי המודיאל , במקום להלחם על דברים חשובים יותר . לכן יש את המשפט המלגלג על אותם אנשים: "קניתי פלסמה 42 אינץ' , ועכשיו איך אני ירכוש את המודיאל שהמחיר שלו כזה יקר?" |
|
|
|
|
# 2 |
|
WBD.co.il
|
אני נגד דרכים לא חוקיות לצפות בגביע העולם, אבל אני גם נגד זה שהופכים את הכדורגל לדבר מסחרי...
חוץ מזה, בישראל לא חושבים על האנשים שאין להם כסף הא? יש כאלה שאין להם 50 שקל אפילו ורק בגלל זה לא יראו את הדבר המהנה ביותר שיש?(לדעתי). ואלכס, כדורגל זה משחק פרמיטיבי ועלוב? לא מסכים איתך ![]() כדורגל זה הדבר בשבילי, אני לא יכול בלי כדורגל .Last edited by Pavel; 10-06-06 at 18:07.. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|