|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
חח פיני,
אמרתי לך תוציא 290 ש"ח קבל את המערכת. וד"א כמו שאתה יודע בזמנים שהייתי עסוק, סגרתי את כול חורי האבטחה במערכת ותיקנתי את כול הבאגים. ובקיצור עשיתי אותה מקצועית לגמרי. ואתה ראיתה את המערכת את הפאנל ואת האפשרויות שבו. יותר נכון הייתה השותף שלי! כמו שאמרתי לך במסן, תבקש מהורים 290 ש"ח תקבל את המערכת. ותאמין לי, אחרי שתקנה את המערכת אני יוסיף אפשרויות שתרצא שיהייה במערכת ( למרות שיש מלא :P ). אבל עדיין תחשוב טוב טוב, ואני מבטיח לך שתצא מרוצה מכול הקניה הזו. ואגב.. הפורטל, המערכת ד"שים, מערכת החלפת באנרים, אף אחד לא יהייה מעוניין בהחלפה עם מערכת תחרות אתרים שעולה בסביבות ה 900 ש"ח וגם העיצוב של הפורטל חינמי, והמערכת לא ממש שייכת לך כמו שראיתי. והד"ש אממ.. לכולם ש אותה ואופשר להשיג בחינם. וגם החלפת באנרים. אז זה בנתיים לא ממש חשוב לי כרגע. ועוד פעם אני אומר, תקנה מימני תצא מרוצה. כי בחינם בחיים לא תשיג כלום. Last edited by moshe; 16-06-06 at 20:52.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
גם תחרות אתרים אני יכול להוריד חינם, וברהרבה יותר טובה משלך אז בלי הרבה דיברים |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר על
|
ציטוט:
משה אותי לא עשו באצבע אמרתה שאורי קנה ממך את המערכת והוא לא ישקר עליי בחיים והוא לא קנה... אתה ילד שקרן משה פשוט שקרן אתה רק רוצה כסף וחולם על כסף וכסף זה החיים שלך פשוט אתה חיי על זה!!! אוליי מספיק כבר???...אוליי תחשוב על דברים אחרים???...כמו להיתנדב למשהוא או להביא משהוא או לעשות משהוא לאנשים שצריכים עזרה... אז זהוא אני אמרתי את שלי לגביך... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
דבר ראשון על תשקר, נכון רציתי לעשות החלפות. אבל אני שלחתי לך, ואתה שלחתה לי במקום המערכת שלחתה לי 2 קבצי פלאש! ואז עצרתי את השליחה. נראה לך אני טמבל? אני עוד אחד שתעבוד עליו? אז טעיתה. אני לא אחד מהם. וכן ילד אחד בשם אורי באמת קנה מימני, אני ממש לא יודע על איזה אורי אתה חושב שקנה אבל אני בטוח שלא זה שמכרתי לו. וואלה? כן כסף זה הכול בשבילי החיים שלי.. עם לא כסף איך הייתי חי? איך הייתי אוכל? איך הייתי גר ויושב כאן ומדבר? וד"א עם לא כסף, מי מהרציניים היה פותח "חברה" ומוכר שירותי איחסון רדיו וכד'.. תחשוב קצת לפני שאתה מדבר. ומה הכי לא אהבתי בכתיבה שלך, ציטוט:
אני גם רוצה להרוויח את הלחם שלי בעבודה שאני עושה. כמו שאבא שלך מרוויח וכמו שאימא שלך וכמו כול שאר המבוגרים והילדים שכאן. ומחוץ לאינרטנט. אף אחד לא מביא בחינם, את מה שהוא עשה חודשים ימים ולילות. וישב עליו הרבה מאוד זמן. ובנינו? אני לא מכיר אותך מהיום ולא מאתמול, אתה אף פעם לא מביא לאף אחד משהו בחינם. ועם כן אז בתמורה. אז למה שאני או אחרים יביאו עם לא בראש שלנו להביא? אז תחשוב טוב טוב, אני ולא אף אחד שלא רוצה להביא לך או כנ"ל לאחרים כלום עם לא בא לנו. |
||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|