|
|
# 11 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
אתה אומר פה, שהחברה שלי או פראש-סרב או Wisetp לא מספיק "טובות" ?!?! [ושאר החברות כמובן, אלה רק דוגמאות]. למה מי אלה ביכלל SPD או HTTP או לא יודע מה.. זה שיש להם עשרות שרתים, וזה שהם יותר מ-4 שנים ברשת זה לא אומר כלום ! אני מתערב איתך, שיש פה חברות איחסון, שקיימות אפילו פחות משנה, שלא סופרות את אף אחת מי החברות הללו . אתה חושב אתה איזה מבין גדול, וזה מה שאתה וכל אלה שכמוך טועים !. כל חברה כאן, שרוצה יכולה להגיע להסגים גבוהים מ-SPD או HTTP או Hosting וכאלה, כי אלה סך-הכול, הבעלים שלהם הם בני 20 + והם מתפרנסים מהחברות שלהם, ומבינים בלינוקס, ווינדוס ורוב שפות התיכנות . ויש כאן בעלי חברות שיודעים הרבה יותר מזה . אני יגיד לך משהו, לפני מספר שנים, לא היה את הטכנולוגייה שיש היום . הכל היתפתח, ולכן, כל בעלים החברות שקיימים שנה שנתיים, הספיקו ללמוד אותה טוב מאוד, כי הם ישר התחילו לעבוד איתה . ולעומת זאת, בעלי החברות הגדולות לא ממש (לא כולם, אבל אני בטוח שיש כאלה) . אז אני מבקש ממך, לפני שאתה פותח את הפה יותר מדי, וחושב את עצמך "כל יודע" (במקום "כל יכול"), אז תבדוק את החברות ה"קטנות" כמו שאתה אומר !! יום טוב, ירין.
שלום לכולם, וחזרתי לפה :] Last edited by yarin34; 26-06-06 at 16:48.. |
|
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|