|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
Webs-il מבקש חוות דעת..
שלום השבוע אני אמור לבצע עסקה של שרת ייעודי עם אבירן מ webs-il ...
קודם כל אני רוצה להגיד כי השיחות היו איתו ממש טובות וממש היה אחלה.. עכשיו אני מבקש מאנשים שמאוחסנים אצלהם\אנשים עם רייסלרים ושרתים ייעודים אם תוכלו לרשום לי לגבי השירות..איך השירות \ תמיכה..זמינות השרת..אם אין נפילות וכו'.. תודה לכל המגיבים ![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
במילה אחת חברה תותחית טוב שני מילים
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה אפשר עוד תגובות בבקשה..
|
![]() |
# 4 |
Junior Member
|
לדעתי אחלה חברה, מנהלים תותחים.
|
![]() |
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 | |
Junior Member
|
ציטוט:
נו.. הוא הביא לי ספונס השרתים טובים והכל אין לי תלונות. שקיבלתי ספונס מbug-host לא הייתי יכול לומר שום דבר טוב ![]() |
|
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בונט שלכם שדברנו אמרת לי דברים אחרים על השרתים של webs il (שרתי משחק).
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 8 | |
Junior Member
|
ציטוט:
עכשיו שהחברה שלו התפתחה והוא קנה קופסא נוספת לשרתי משחק השרתים שלו בסדר גמור. |
|
![]() |
# 9 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
והקבצים לבד שרת של 12 מעמיס קרוב ל 40% מעבד כאשר השרת HT זה ממש אבל ממש לא קבצים טובים ואחרי זה עוד להכניס hltv אפשר להגיד שילוב מנצח |
|
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
אני חייב להגיד לך משהו באג הוסט כל אשכול אתה ממציא סיפור אחר מה תמציא פעם הבאה ?
יש לך משהו נגדי אל תתקוף כאן בפורום . השרתים בבעלותי שוב פעם ואני לא יחזור על זה שוב ושוב ואין צד ג' יאיר אני יראה לך קבלה של השרתים אני יצור איתך קשר על השרתים שהזמנתי יש שם את הפלאפון שלי שם שלי שם משפחה וכ' .
תצורת הצגה | |
|
|