|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
משעמם, חלק, לא מתאים לסגנון האתר. הבנתי שאתה מנסה להביא אתרים נקיים וחלקים...זה ממש לא אומר שבאתר מסיבות אתה צריך לתת אתר משעמם! אתר מסיבות צריך הרבה רעש והרבה בראשים או דבר מעניין או מושך אחר...לסיכום: לפי דעתי העיצוב הכי חלש שאי פעם פרסמת פה..
מאכזב לרמה שלך.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
אני נוטה להסכים , עיצוב דיי דליל מבחינת אלמנטים והרעיון. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |||
חבר על
|
ציטוט:
אתה רוצה אקשן אבל אי אפשר לעשות פה אקשן, אתר זה הוא מסוג האתרים העמוסים בתמונות פירסומות וכו'....אתה לא יכול להעמיס עליו יותר מדי, בגלל זה גם השתמשתי פב בצבעים כהים כדי לא להעמיס עוד ועוד, שעושים עיצוב צריך לקחת בחשבון את הדברים האלה. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
[QUOTE=Zvaim]אני דווקא לאמסכים איתך לגבי העיצוב הכי חלש, אני דווקא חושב שהוא אחד החזקים.
אתה רוצה אקשן אבל אי אפשר לעשות פה אקשן, אתר זה הוא מסוג האתרים העמוסים בתמונות פירסומות וכו'....אתה לא יכול להעמיס עליו יותר מדי, בגלל זה גם השתמשתי פב בצבעים כהים כדי לא להעמיס עוד ועוד, שעושים עיצוב צריך לקחת בחשבון את הדברים האלה.[\QUOTE] אממ..אני לא רוצה אקשן...העיצוב פשוט משעמם...זה סה"כ אתר מסיבות שצריך להיות יותר רועש.. יש המון תמונות, אתה צודק! אבל אתה הופך את האתר לרק תמונות כך שהחלק של העיצוב מאוד קטן וחוצ"מ אין הרבה דברים שתופסים תעין העיצוב מאוד משעמם והוא מאוד תלוי בתמונות שתמיד יתחלפו... לטעמי זה יצור עיצוב מאוד משעמם שהאתר יעלה ולטעמי עדיין זה אחד החלשים שלך מצטער.. Last edited by talyigal; 10-07-06 at 00:48.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|