![]() |
# 11 |
חבר על
|
נחמד מאוד ממש יפה
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
ממש ממש יפה! עיצוב בסיגנון חדש, יפה!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
המבנה טוב אח לא נוח לטעמי.
לפי דעתי ארבעת הכתבות בראש העמוד גדולות מדי וניתן לצמצם אותן ולהקטין את אורך האתר העצום. מצד שני האתר יחסית מרווח ואין לחץ בתוכן ובעין. חשבתה טוב כשלא העמסתה בשטויות בעיצוב ובזכות זאת האתר יעלה גם בצורה יותר מהירה (חוסך עצבים). התפריט משעמם ולפי דעתי אתה צריך להפריד את התפריט מהבאר. יש רווחים גדולים בין כל בלוק ובלוק בעיצוב שהייתי מציע לך לצמצם. התמונות של הנשים למעלה בהחלט תורמות לעיצוב והייתי מציע לבעל האתר שעומד לקבל את העיצוב לשמור על תמונות ברמה דומה. בנוסף לכל אני מציע לך לעשות אפור כהה יותר ברקע מחוץ לעיצוב. סה"כ זה אתה וזה צריך להיות טוב ולא משנה מה אני יגיד למרות שזה טוב.
# 14 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אלירןןןןןןןן עיצוב מדהים!! ואני ירביץ לך פעם הבאה אם לא תראה לי באיסיקיו
# 15 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הוא אמר שהוא יקבל לוגו אחר מהלקוח אז אל תגידו הייתי שם פה זה וזה וזה... הלקוח אמר שהוא יביא לו זהו נקודה..!
אחלה עיצוב אמת אלירן התגעגתי לעבודות ששלך מואההההה
# 16 | ||
חבר על
|
ציטוט:
תיראה העיצוב הזה הוא עמוס מבחינת תמונות, ברגע שאני יצמצם עוד ועוד דברים העין תיכנס ביחד לבלוק אחר נגיד, בגלל זה לוקחים רווחים בגודל כזה. ציטוט:
![]()
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
משעמם, חלק, לא מתאים לסגנון האתר. הבנתי שאתה מנסה להביא אתרים נקיים וחלקים...זה ממש לא אומר שבאתר מסיבות אתה צריך לתת אתר משעמם! אתר מסיבות צריך הרבה רעש והרבה בראשים או דבר מעניין או מושך אחר...לסיכום: לפי דעתי העיצוב הכי חלש שאי פעם פרסמת פה..
מאכזב לרמה שלך.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
אקס מנהל
|
אני מאוד אוהב את הסגנון הזה
![]() בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר פורום